Megnyitott Pest legnagyobb tetőkertje

A VI. kerületi bevásárlóközpont tetőkertje az idei szezonban is számos fesztivállal, koncerttel és ingyenesen látogatható programmal biztosítja a fergeteges hangulatot az érdeklődők számára.

Ismét nyüzsgő életre kel a Westend közel három hektárnyi zöld területe, a város feletti Tetőkert. Az állandó programokon kívül a magyar zenei élet kiemelkedő alakjai adnak koncerteket ezen a különleges helyen. A nyár folyamán pedig négy fesztivál is lesz, amelyeken színes kultúrprogramokkal és különleges gasztrokínálattal várják az érdeklődőket. A Tetőkertben – amelyet a VI. kerület egyik legnagyobb egybefüggő zöldterületeként tartanak számon – idén is a felhőtlen szórakozásé lesz a főszerep.

Az egyik újdonság maga a TETØ by Mad Scientist lesz, mert szolgáltató partnerként a népszerű sörfőzde biztosítja egész nyáron a Tetőkert italválasztékát. Nemcsak a fesztiválok és a koncertek alatt, hanem a hét minden napján várják a kikapcsolódni vágyókat. Különleges kézműves sörökből, minőségi borokból és specialty kávéból tehát nem lesz hiány, de a vendéglátóegység saját programokkal is készül, így például sörfesztivál, amatőr sakkverseny, kerekasztal-beszélgetések és különféle zenei programok is lesznek a szervezésükben. A Baans Kitchen pedig arról gondoskodik, hogy a látogatók olyan közkedvelt fogásokból válogathassanak, mint a minőségi hamburgerek, grill tálak vagy tex-mex ételek. Aki tehát csak egy laza délutánt szeretne eltölteni a barátaival, ismerőseivel vagy a családjával, nem fog csalódni, ha feljön a Westend Tetőkertbe.

Emellett azonban számos kiemelt rendezvénynek is otthont ad a Tetőkert: elmerülhetünk a kulináris élményekben, lazíthatunk a Gin&Jazz-en, a nyár második felében lesz a Borpiknik, majd szeptemberben a Buborék fesztivállal búcsúzik a szezon. A fesztiválok mellett a Tetőkert koncerthelyszínként is működik az év legmelegebb hónapjaiban.

Forrás: Well PR, Turizmus Online