Megnyitott a Mercure Tokaj Center

Áprilisban megnyílt a Mercure Tokaj Center, amely kiváló helyen, Tokaj belvárosának szélén, a Tisza és a Bodrog találkozásánál helyezkedik el, sétatávolságra a város főbb látnivalóitól.

A szállodában 55 modern, exkluzívan felszerelt, erkélyes szoba található, minden szobából gyönyörű kilátás nyílik a folyókra és Tokaj ikonikus dombjára. Legfelső emeletén két lakosztály található pezsgőfürdővel, szaunával és csodálatos körpanorámával. A hotel konferenciateremmel is rendelkezik, kiváló céges csapatépítő helyszín.

A szállodában hangulatos borbár és Winestone étterem működik nemzetközi és regionális fogásokkal és a Tokaji borvidék legjobb boraival. A wellness részlegen benti és kinti medence, szauna és masszázs várja a vendégeket. A hotel úgy lett kialakítva, hogy nyáron az utcafronti rész teljesen kinyitható, hangulatos borterasszá alakulva a látogatók és a helyiek számára is. A Mercure Tokaj Center magas színvonalú szolgáltatást nyújt, de a túrabakancsban érkező vendégeket is szívesen látja, gyermek és kutyabarát helyszín.