Megnyitott a Lifestyle Hotel Mátra

A Hilaris Hotels szállodalánc első magyarországi tagjaként nyitott újra féléves, teljes körű felújítás után a Lifestyle Hotel Mátra.

A Mátraházán található szálloda kívül-belül megújult, az átfogó gépészeti modernizálás mellett megszépültek a belső terek, a szobák is új design-t és bútorokat kaptak.

A Szent Magdolna Kórházzal együttműködve megnyitott az Amethyst Medical Spa, ahol olyan high-tech eszközöket és terápiákat kínálnak, amik garantálják a testi és lelki feltöltődést. Krio kabin, magasnyomású oxigén tartály, Holt-tengeri sós vizes lebegés várja az újdonságokra nyitott vendégeket.

A gasztronómiáért - a Hilaris murau-i szállodáihoz hasonlóan - Krausz Gábor executive chef felel. A hagyományos ételeket modern köntösben, a legfrissebb konyhatechnológia segítségével elkészítve, és a legjobb, helyben beszerezhető alapanyagokból állítják össze. Emellett a vadételek és különböző gombafajták is helyet kapnak a menüsorban.

Egyéni vendégek részére új finanszírozási megoldást ajánl a szálloda, a "vásárolj most, fizess később"  rendszert. A szolgáltatás az InstaCash digitális részletfizetési platformján keresztül érhető el, és csupán egy rövid online ellenőrzés szükséges hozzá. A cél, hogy a vendégek számára ez ne egy nyomasztó hitelfelvételi procedúrát jelentsen, hanem egy egyszerű és kényelmes fizetési alternatívát a pihenéshez, feltöltődéshez és gyógyuláshoz.

A BNPL segítségével a szállodai díj ugyanannyiba kerül, mint a hagyományos fizetés esetén, de részletekben lehet törleszteni. Ráadásul a szolgáltatás kamat- és kezelési költség mentes.