Lánchíd Fesztivál

Méltó ajándékot kapott 150. születésnapjára Budapest, a megújult Széchenyi Lánchidat. Szeptember 16-án egynapos ingyenes fesztivállal ünnepelhetjük a főváros szimbólumát.

A felújítási munkálatokat az eredetileg tervezettnél másfél hónappal korábban fejezték be, így a fővárosiak már augusztus elején visszakapták Budapest ikonikus hídját. A budai hídfőnél, a Clark Ádám téren egész este népszerű hazai előadók lépnek fel, akik Budapest témájú dalokat adnak elő.

A 19:30-kor kezdődő koncert házigazdája Szabó Simon színész-műsorvezető lesz, a fellépők előtt pedig Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere köszönti majd a közönséget. 

A fellépők: Péterfy Bori, Irie Maffia, Király Viktor, Balla Eszter, Nagy Ervin, Lábas Viki, Kollár-Klemencz László, Vecsei H. Miklós, Beck Zoli, Deniz és Orsovai Reni, Quartzbox, Random Trip, Dés László, Bocskor Bíborka, Farkas Izsák, Radics Gigi, Sör és Fű, Pásztor Anna, Ham Ko Ham, Hősök, Wunderlich József és Ember Márk.

A koncert előtt és után DJ szórakoztatja a közönséget, napközben pedig a Pesti Alsó Rakparton 10:00-18:00 óráig a Fővárosi Önkormányzat jóvoltából ingyenes gyerekprogramok és Lánchíd történeti kiállítás vár mindenkit a Valyo állandó programjai mellett. Az ÉnBudapestem applikáció hoszteszei is várnak minden érdeklődőt az online kedvezménykártya lehetőségeivel kapcsolatban.

További részletek és a teljes program a Lánchíd fesztivál Facebook eseményében található.

Forrás: budapestbrand.hu