Különleges élmények a Kiskunsági Nemzeti Park kapujában

Ismerje meg a Sarlóspuszta Club Hotelt, mely tökéletes választás vállalati rendezvényekhez, konferenciákhoz vagy családi rendezvényekhez is.

A szálloda forgalomtól távol eső, 16 hektáros gyönyörűen parkosított területen fekszik és összesen 181 vendég elszállásolására alkalmas. A zöld, füves-fás birtok kis tóval, fényszennyezés mentes csillagos égbolttal és szabadtéri medencével várja a rendezvények résztvevőit, kiváló helyszín szabadtéri csapatépítő játékokhoz is.

Az aktív pihenést kedvelőknek ajánlják a lovaglást, lovaskocsikázást, koronglövészetet, de tollaslabdapálya és focipálya is található a birtokon. Beltéren vidám kikapcsolódást garantáló kalandjátékokat és ügyességi vetélkedőket lehet szervezni.

Az étterem kapacitása 150 fő, emellett nyáron egy kellemes nádfedeles különálló terasz is rendelkezésre áll, mely maximum 250 fő elhelyezésére alkalmas. A terasz nagyszabású grillpartik és koktélpartik kedvelt helyszíne.

A nagyterem elszeparált ünnepi vacsorák, állófogadások helyszínéül szolgálhat, 100 fő befogadására ideális. Az ajánlott menüsor igazi helyi specialitásokból és a tájjellegű parasztkonyha ínycsiklandozó remekeiből áll, azonban igény esetén egyedi menüsort összeállítására is lehetőség van.

Akár partnertalálkozót, szakmai tréninget, szemináriumot, konferenciát vagy éppen csapatépítő programot tervez, a Sarlóspuszta Club Hotelben garantált a szolgáltatások magas színvonala, miközben az egyedi igényeket is rugalmasan kezelik. Az elkötelezett munkatársak mindent elkövetnek, hogy maradéktalanul elégedett legyen rendezvényével. 

A tágas és napfényes konferenciatermekben egynapos vagy több éjszakás rendezvénye is otthonra talál. A termek modern technikai felszereltsége (wifi, hangosítás, mikrofon, projektor, prezenter, vetítővászon, flipchart, pulpitus stb.) minden igényt kielégít.

Kérje ajánlatunkat az info@dayholiday.hu email címen!