Konferencia és stresszmentesítés a Lővérek szívében

A soproni Lővérek őszi szépségét, kristálytiszta levegőjét és motiváló erejét is megtapasztalhatják az erdei séták, bakancsos túrák során.

A természetélmény kiszakít a mindennapok taposómalmából és új szemlélettel ajándékozza meg a résztvevőket. Erdei élménytréning ötletekkel és túravezetőkkel fokozhatjuk a csapatépítő rendezvények sikerét.

A Fagus Hotel Conference &Spa közvetlen a kirándulóutak mellett, az erdő szélén fekszik, mely kiváló lehetőséget kínál arra, hogy egy tartalmas szakmai nap után kiszellőztessük az elménket, és újult erővel vessük bele magunkat az év végi feladatokba. 

A 2022-ben újjászületett hotel egyedi és hangulatos wellness részleggel, finom borokkal, csodálatos környezettel várja a rendezvények résztvevőit.  

Varázsolja el kollégáit, és szervezzük együtt a következő partnertalálkozót, csapatépítést, konferenciát vagy vezetői értekezletet!

A konferenciatermek bármely méretű rendezvénynek csodás helyszínt adhatnak, hiszen 50 m2-től 436 m2-ig állnak rendelkezésre, a legmodernebb audiovizuális technikával felszereltek, amely térítésmentesen elérhető.

A Hotel Fagus igazán ütős helyen, a Soproni-hegység lankáin, erdős környezetben található, ahonnan az egyik legrégibb és legváltozatosabb tanösvény, a Ciklámen-tanösvény indul, mely elvezet egészen a Károly-kilátóhoz. 

Ha nem akarnánk nekivágni egyedül az útnak, szakavatott túravezetők állnak rendelkezésre a szálloda szervezésében. Vegyen részt a stresszmentesítő erdőterápián, ahol a program elemei nem csak érzékszerveinkre, hanem a figyelmünkre és a koncentrációs képességeinkre is hatnak. 

A soproni Fagus Hotelből a résztvevők garantáltan egy semmi máshoz nem hasonlítható élménnyel gazdagabban térnek haza.

Kérje ajánlatunkat az info@dayholiday.hu email címen!