Kezdje az évet a csúcson!

Évindító rendezvényéhez nem is találhatna jobb helyszínt, mint a Mátra!

Esti programként igazi „hütte hangulatot” varázsolnak a tetőteraszra, ahol forró italokkal, frissen sült gesztenyével, téli süteményekkel és tűzrakó helyekkel várják a résztvevőket.

Alapozza meg a következő üzleti év sikereit Mátraházán!

A Hotel Ózon több különböző rendezvénytermet kínál az Ön igényeire szabva, amelyek mindegyike egyedi stílussal és atmoszférával rendelkezik. 11 különböző, 40-440 négyzetméter közötti terem található, melyek legtöbbje közvetlenül a Kékestetőre néz, így a legszebb környezetben tarthatja meg rendezvényét. Az egyedülálló Boardroom-ban hatalmas tárgyalóasztal ad elegáns megjelenést, a professzionális megvalósítást beépített modern audiovizuális eszközök és interaktív képernyő garantálja.

A 330 férőhelyes Mátra Étteremben Ön és csapata kiemelt VIP vendégnek számít, ahol külön leválasztható terem biztosítja az igény szerinti szeparációt. A szállodában az étkezéseket a kulináris örömök mellett a rugalmas, hibamentes szerviz, a lélegzetelállító panoráma és szinte minden este élőzene emeli igazi élménnyé. Esti bulihelyszínként a megújult Music Lounge szolgál a legjobb helyszínként, legyen szó élőzenéről, DJ-ről, vagy bármely fellépőről!

A szálloda környezete indoor és outdoor programok széles választékát kínálja akár 300-350 fős csapat részére is. Privát vezetett túra a Mátrában? Aktív kikapcsolódás a 3,5 hektáros parkban? Programlehetőségek széles kínálata közül választhat!

A szálloda egyedülálló, 2000 négyzetméteres, 3 szintes wellness birodalommal is büszkélkedhet, melyet Ön első kézből tapasztalhat meg, privát wellness partyk és a lélegzetelállító panoráma szaunában tartott ceremóniák között. Élje át az igazán kényeztető pihenést!

A tapasztalt és lelkes kollégák mindent megtesznek azért, hogy rendezvénye zökkenőmentes legyen. 

Kérje ajánlatunkat az info@dayholiday.hu email címen, hogy segíthessünk megvalósítani álom rendezvényét a Hotel Ózonban!