Keressük a város legjobb Hamburgerét!

Június 23-26. között a budapesti Millenáris Parkban négy napig élvezhetjük a legjobb burgereket az idei Hamburger Days rendezvényen.

Június 23-26. között a budapesti Millenáris Parkban négy napig élvezhetjük a legjobb burgereket az idei Hamburger Days rendezvényen.

Az elmúlt időszakban a gasztronómia területén lezajlott fejlődés egy szelete a „street food”, azaz az utcán, kézben, gyorsan ehető ételek térhódítása is, robbanásszerű igény mutatkozik a minőségi burgerek iránt. Gombamód nyílnak újabb éttermek, bisztrók, bárok és kultikus helyek születtek a belvárosi éjszakában és a külsőbb kerületekben is. Nincs ma magára sokat adó étterem, ahol ne lenne az étlapon, akár a világ legjobb minőségű amerikai, argentin, vagy japán marháiból készült hamburger. Természetesen a variációk korlátlanok és ezt a sokszínűséget szeretnék a rendezvény szervezői is bemutatni. A budapesti „hamburger robbanás” azt eredményezte, hogy a nálunk készült szendvicsek minősége a világ élvonalába emeli készítőit. Ezt szeretnék a szervezők bebizonyítani a résztvevő hazai és külföldi látogatóknak. Természetesen az ételek mellé jóféle kézműves söröket és pálinkákat, egész napos zenei programot kínálnak, így a késő estig tartó szórakozás garantált. A rendezvény ingyen látogatható.

A szakmai zsűri idén is számos díjat ítél oda a készítőknek, akik csak olyan burgerekkel nevezhetnek a versenyre, amit a rendezvény teljes idejében a látogatók meg is tudnak vásárolni a standokon. Az eseményről bővebben: www.hamburgerday.hu