KASTÉLYSHOW®, igazi élményprogram!

Olyan szemlélettel alkotta meg a Geréby Kúria a cég sikertermékét, a Kastélyshow® című csapatépítő programot, ami merőben eltér bármilyen más tréningtől.

Magyarország szabadon választott kastélyát, egy mesebeli világgá átalakítják, ahol kollégái egy játékos, csapatmunkára ösztönző vetélkedő részesévé válnak.

A program menete:
„Harsognak a fanfárok, nyikorogva nyílik a díszterem ajtaja, belép a ház nagy tiszteletnek örvendő ura, a Gróf… A láda teteje felnyílik, villámként hasít a levegőbe a kiáltás….Kapukat bezárni…. „

A kaland ezekkel a mozzanatokkal kezdődik, ahol a résztvevők egy-egy nemesi család tagjaiként, Lászlófalvy gróf meghívásának eleget téve vesznek részt az ünnepségen, ahol megismerik a grófot és a boldogság kelyhének történetét.

A programvezetők szerepeikben elmélyülve folyamatosan a mesés hangulatot követik. Ezek mellett játékos formában, szinte észrevétlenül építették bele a programokba a fejlesztő tréningelemeket, amellyel a csoport a „hoppá, tényleg” utólagos észrevétellel gazdagodik. 

A feladatok során igénybe veszik a csoport kommunikációs képességeit, a bizalmat, kapcsolati kontaktus kialakítását, az irányítást, valamint a felelősségtudatot. A szálloda zegzugos részénél találkozhat a csoport a kastély apácájával. A hitét vesztett apácánál a csapatnak a templom gerendáin állva kell összegyűjteniük a reményt adó mécseseket. Ahhoz, hogy sikerrel teljesítsék a feladatot, egymásban bízva kell olyan megoldást találniuk, amely játékosan fejleszti a bizalmat, együttműködést. 

A csoport a kalandos nyomozása során még találkozik a szobalánnyal, a kastély rémével, ahol mesés élményekkel gazdagodnak.

A kalandból visszaérkező nemesi családok egy újabb színdarabba csöppennek. Itt kiderül, hogy nem ők az egyedüliek, akik a serleget keresték. Ahhoz, hogy végső céljukat elérjék, egy utolsó próbatételen kell bizonyítaniuk rátermettségüket.

A program időtartama: kb. 2 óra
Javasolt résztvevői létszám: 15-100 főig

Kérje ajánlatunkat az info@dayholiday.hu email címen!