Exkluzív rendezvényhelyszín a Mátra szívében

Amennyiben egy valódi mesekastéllyal szeretné elkápráztatni ügyfeleit, tartsa céges rendezvényét a Mátra egyetlen kastélyában, ahol kifinomult főúri környezet és minden igényt kielégítő kényelmi szolgáltatások várják.

Mindössze 100 kilométerre Budapesttől és alig fél órás autóútra az M3-as autópályától, a Kastélyhotel Sasvár Resort**** gyorsan és kényelmesen elérhető. A kastély épp ilyen kényelmes lehetőséget kínál egy élményekkel tarkított időutazásra a 19-20. századfordulós történelmi és természeti környezetbe. Ez a páratlan adottságokkal bíró környezet kiegészítve a 21. század technikai színvonalával és a kreatív rendezvényszervezéssel biztosítja, hogy a megrendelők a legkisebb erőbefektetéssel maximális kiszolgálást élvezhessenek.

Öt különböző méretű rendezvényterem áll az üzleti partnerek rendelkezésre, melyek mindegyike ugyanazt a luxust és eleganciát képviseli, akárcsak a kastély többi része. A beltéri, összekapcsolható rendezvénytermek összesen több mint 250 m2 területen nyújtanak egy valódi kastélyhoz illően tágas, természetes fénnyel megvilágított, klimatizált teret, melyhez korszerű technikai háttér társul, pl. beépített hangosítás, projektor, mikrofon és színpad.

A három épületből álló parádsasvári kastélyhotel összesen 59 szobájában, köztük 5 luxus lakosztályában és egy apartmanjában, akár 120-140 fő kényelmes elhelyezése is megoldható. Az F&B kínálat Bokros Barnabás séf vezetésével alkalmazkodik az üzleti vendégek minden igényéhez: izgalmas kávészünet variációkat biztosítanak meleg és hideg italokkal, harapnivalókkal. Az üzleti csomagok a szállás mellett tartalmazzák a svédasztalos reggelit és vacsorát, de a tökéletes gasztronómiai élmény a három-négy fogásos ebéddel válik teljessé. 

A kastély színvonalas szolgáltatásai és a vadregényes Észak-Mátra nyújtotta természeti környezet számtalan belső és külső programlehetőséget nyújt a céges rendezvények és csapatépítők résztvevőinek. Rendelkezésre áll wellness, bowling, szabadulószoba és szervezett külső programok is, melyek mellett számos egyéb szolgáltatással kínálnak változatos kikapcsolódási lehetőségeket a megrendelőknek.

Egy valódi kastély, mely erőt, kifinomult ízlést és megbízhatóságot sugároz, immár 25 éve.

Céges rendezvény, konferencia, meeting, tréning, csapatépítő és kiállítás – Várja Önt a Kastélyhotel Sasvár Resort elegáns kényelemmel és garantált profizmussal! Kérje ajánlatunkat az info@dayholiday.hu címen!