Karácsony és szilveszter a Vadrózsa Étteremben

Távol a világ zajától, mégis Buda központjában, a Rózsadombon található a 2016 tavaszán újra megnyitott Vadrózsa Étterem.

Távol a világ zajától, mégis Buda központjában, a Rózsadombon található a 2016 tavaszán újra megnyitott Vadrózsa Étterem.

Különleges mikroklímájú kerthelyisége 80-100 fő kiszolgálására alkalmas. A paradicsomi szépségű kert szépen ötvözi a modernitást és a klasszikus eleganciát. Zártkörű, céges rendezvények, meetingek kiváló helyszíne a maximum 40 fős Gyarmati István terem. A míves aranyozás és a különleges velencei kristálycsillár igazán exkluzív külsőt kölcsönöz különtermének.

A ház egyik gyöngyszeme az újonnan kialakított télikert, a hozzá kapcsolódó két mini terasszal és a Tükör teremmel, az összenyíló termek összesen 70 fő befogadására alkalmasak. Az emeleten alakították ki a 20 fő befogadására alkalmas Könyvtár termet, amelyhez szintén tartozik egy 20 fős terasz rész is. Üzleti vacsorák, diplomáciai rendezvények ideális helyszíne a teljesen elszeparált különterem.

Konyhája a tradicionális magyar és nemzetközi konyha remekeit eleveníti fel elfogadható áron, kiváló minőségben, nem megfeledkezve a modern konyhatechnológiai eljárásokról sem. Mindezt egyedi porcelán készlettel és eszközökkel szolgálják fel a vendégeknek. Különleges szolgáltatásuk a légkondicionált hat fős minibusz-transzfer, amellyel igény esetén szállítják a vendégeket.

Az étteremről, ajánlatairól bővebb információ a www.vadrozsa.hu oldalon olvasható.

Decemberben, az ünnepi időszakban cégeknek, csoportoknak az alábbi ünnepi menüket ajánlja a Vadrózsa Étterem.

Ünnepek a Vadrózsában>>

Szilveszter a Vadrózsában>>