Izgalmas, vidám csapatépítő tréningek a természet közelében

A Sarlóspuszta Club Hotel igazán jó lehetőséget teremt csapatépítő tréningek rendezésére.

A gyönyörű zöld környezet, a hatalmas birtok, a tájjellegű ételek és finom borok mind hozzájárulnak a jó hangulathoz, az ideális munka-, vagy tréning körülményekhez.

A természet közelsége, a csend és nyugalom mellett a rendezvénytermek remek technikai felszereltsége mind segíti a résztvevők koncentrációját és motivációját.

A birtokon több programlehetőség közül választhatnak a szervezők, a tréning vagy csapatépítő céljának megfelelően, amelyek segítik a csapatépítést és a személyes kapcsolatok erősítését. Jó idő esetén a szabadtéri tevékenységeket javasolják, de nem megfelelő időjárás esetén sem maradnak program nélkül a résztvevők, hiszen a tágas rendezvénytermek jó lehetőséget teremtetnek a játékos foglalkozásokhoz, a tanuláshoz vagy tárgyalásokhoz is.

Az étkezések során a résztvevők tájjellegű ételeket és finom borokat kóstolhatnak, amelyek gasztronómiai élményekkel gazdagítják az eseményt. A rendezvénytermek pedig kiváló helyszínt biztosítanak a tréningek lebonyolításához, valamint a szakmai előadások és workshopok megtartásához.

A Sarlóspusztai birtok, kiváló helyszín, ha azt szeretné, hogy a rendezvény emlékezetes legyen, és hogy a résztvevőknek felejthetetlen élményben legyen része!

Kérje ajánlatunkat az info@dayholiday.hu email címen!