Ismét ingyenesen látogatható a Boglári Szüreti Fesztivál

A Balaton és Somogyország közel fél évszázados családi rendezvényére, sorrendben a negyvenhatodikra idén augusztus 17–20. között kerül sor a balatonboglári Platán strandon.

A Balatonboglár nevéhez elválaszthatatlanul kapcsolódó esemény az egyik legismertebb hazai kulturális és gasztrofesztivál, amely a bor ünnepe is egyben, és a Dél-Balaton egyik legszebb szabad strandján tartják.

A fesztiválozókat a korábban megszokott színvonalas műsorokkal várják, a nagyszínpadon koncertekre, a zenepavilonnál kora délutántól gyermek-, és ifjúsági programokra kerül sor.

Ezenkívül a látogató minden idők legnagyobb kézműves vásárán barangolhat órákon át, miközben finomabbnál finomabb borokat, kézműves söröket, ízletes ételeket kóstolhat meg, vagy önfeledten szórakozhat a színvonalas vidámparkban.

A programok összeállításánál az egyik legfontosabb cél az volt, hogy minden korosztály megtalálja a neki tetszőt. De a szervezők gondoltak a helyben működő vállalkozásokkal való együttműködésre is, idén a Gömbkilátót is bevonják a programokba.

A kötetlen és biztonságos kikapcsolódást nyújtó négynapos fesztivál részletes programját és a fellépők névsorát ITT olvashatja.

Forrás: turizmus.com