Ismerje meg a Mártoni csárdát

A Mártoni Csárda Rendezvényház és Fogadó közvetlenül a Kis Duna partján helyezkedik el Szigetszentmártonban, a Budapesttől mindössze 30 km-re.

A vízimadarakkal, növényekkel teli vízpart közelsége, a Kis Duna nyugodt, méltóságteljes folyása azonnal elvarázsolja az ide érkezőt, mintha hirtelen egy másik dimenzióba került volna.

Az épület és kert 2016-ban kívül és belül is új arculatot kapott. A felújításnak köszönhetően letisztult stílusú rendezvénytermek, 9 ízlésesen berendezett dunai panorámás szoba és egy modern, de mégis tradicionális csárda jellegű étterem várja vendégeinket.

Céges évzáró vagy csapatépítő rendezvények, születésnapok, házassági évfordulók és egyéb privát összejövetelek tökéletes helyszíne lehet Csárda étterme, a „Duna” és a szintén dunai panorámás „Vintage” rendezvényterem. A tapasztalt vendéglátós személyzet kiemelt figyelmet fordít a gondosan válogatott alapanyagokból készült ételek minőségére és azok udvarias profi felszolgálására. Vendéglátással kapcsolatos kéréseket minden esetben rugalmasan, vendégeik igényeihez igazítva kezelik, legyen szó svédasztalról, tányérszervizről, szendvicsebédről, hideg vagy meleg sültes tálakról.

Legyen az előadás, konferencia vagy tréning nem csak a környezetet, hanem a tökéletes technikai feltételeket is biztosítják, valamint a Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont üzemeltetése során szerzett 10 éves szakmai tapasztalatukkal is hozzájárulnak a rendezvények sikeréhez.

Széksoros elrendezésben 150 főig, iskolapados elrendezésben 75 főig tudják fogadni a résztvevőket.

Amennyiben felkeltette érdeklődésüket, keressék fel a helyszínt és tekintsék meg!