Interaktív időutazás Budapesten

A nosztalgikus időutazásra vágyóknak nem kell messzire menniük, a Budapest belvárosában található Retro Élményközpont garantáltan mindenkit visszarepít úgy 30-60 évet az időben.

A látogatók kipróbálhatják, milyen egy Lada rendőrautóval járőrözni a Gazdagréti lakótelepen a Szomszédok teleregény idején, megnézhetik mi mindent vitt magával az űrbe Farkas Bertalan, korabeli vicceket vagy kabarékat hallgathatnak a telefonfülkékben, kipróbálhatják a Híradó stúdióját. És ez csak néhány, a számtalan különleges tárgyat bemutató, háromszintes ultramodern létesítmény nyújtotta élmények közül!

Az út egy lakótelepen visz végig, ahol érdemes minden zugba bekukucskálni, mert meglepő érdekességek tárulnak fel a közelmúltból. Lépten-nyomon felbukkanó kvízek segítenek tudásunk tesztelésében, sőt saját fotóval retró emléklapot is készíthetünk.

A szervezők minimum egy órát javasolnak az Élményközpont megtekintésére, de érdemes több időt szánnunk a sétára a múltban. Azok a látogatók, akik aktív részesei voltak ennek az időszaknak, újra élhetik gyerekkoruk, fiatalságuk pillanatait, találkozhatnak a korszakot meghatározó tárgyakkal, érzésekkel. A külföldiek és a fiatalabb korosztály szórakoztató formában pillanthat be a sokszor küzdelmes hétköznapokba.

Az Élményközpont hangulatos Bisztrója számos retró étellel és itallal járul hozzá a nosztalgiázáshoz. És még Bambi is kapható!

Az Élményközpont a hét minden napján 10-20 óráig, a Bisztró 10-22 óráig tart nyitva. A különleges helyszínen családi és céges rendezvények szervezését is vállalják, igény szerint élményvezetéssel és rendezvényre szabott szórakoztató animációs programokkal.

További információ: bpretro.com