Inspiráló környezet és felejthetetlen élmények

Legyen szó konferenciáról, megbeszélésről, partnertalálkozóról vagy csapatépítésről, az Adventor Hotels új szállodaüzemeltető cégként azt tűzte ki célul, hogy minőségi szolgáltatásokkal álljon vendégei rendelkezésére.

A Greenfield Hotel Golf & Spa Bükfürdőn, a portfólió zászlóshajójaként kiváló lehetőséget biztosít csapatépítésre, melynek sikere nem csupán a kreatív játékokon, az olyan érdekes sportok kipróbálásán, mint a golf és a csapatkohézió felélesztésén múlik. A megfelelő helyszín nagyban hozzájárulhat, hogy a kollégák feltöltődve térjenek vissza a munkába. A szálloda a 200 négyzetméteres plenáris terme mellett kisebb szekciótermeket kínál, melyek mindegyike természetes fénnyel rendelkezik. Az esti kötetlen kikapcsolódáshoz akár külön étteremrész is rendelkezésre áll. Vacsora után a vendégek a bowlingpályán, csocsóban vagy billiárdban mérhetik össze tudásukat    

Varázslatos környezet vár minket Keszthelyen, ahol a Balaton partján, található Sirius Hotel ****superior egészen rendkívüli helyszínt biztosít a szakmai programok számára. Számos együttműködő partner és nagyszerű csapat gondoskodik arról, hogy az együtt töltött napok, ne csak különleges programokkal, de minőségi vendéglátással és kulináris élményekkel gazdagítsák az odalátogatókat. A 113 négyzetméteres, modern technikával ellátott rendezvényterem és a csodás balatoni panorámával ellátott étterem pedig kivételes helyszíne lehet üzleti meetingeknek és partnertalálkozóknak. 

Az Adventor égisze alatt működő szállodák vendégei már megtapasztalhatták, hogy a különleges wellness élmények mellett, a hotelek inspiráló helyszínt biztosítanak konferenciáknak, tréningeknek és családi összejöveteleknek. A soproni Fagus Hotel Conference & Spa a maga több mint 400 négyzetméteres, szekcionálható rendezvénytermével és az őt körülölelő varázslatos környezettel olyan helyet kínál a megbeszéléseknek, ahol igazán jó ötletek születhetnek és a csapat kreativitása szárnyra kaphat. Ha pedig egy családi nap szervezésébe vágnánk, a szálloda extrém programokkal, erdei vezetett sétákkal, borkóstolókkal és exkluzív étel- és italkínálattal várja látogatóit. 

Kérje ajánlatunkat az info@dayholiday.hu email címen!