Inspiráló környezet a Mecsek ölelésében

A sikondai Ambient Hotel & AromaSPA**** a Mecsek völgyében a csapatépítő tréningek, workshopok és meetingek ideális helyszíne.

A megújult konferenciatér és wellness részleg szolgáltatásai igazi feltöltődést nyújtanak az egyedi adottságú természeti környezetben.

Az Ambient Hotel & AromaSPA a munkához is inspirációt biztosít: a konferenciatér szekcionálható, modern technikai felszereltségű termei magas szintű szolgáltatásokkal teljeskörűen kiszolgálják a rendezvényigényeket.

A csapatépítő tréningek számára számtalan indoor és szinte korlátlan outdoor programlehetőség adott a Mecsekben.Ha a szabadba vágynának, akkor irány a természet, ahol kristálytiszta levegő vár! Az aktív kikapcsolódást kedvelők számára hosszabb-rövidebb gyalogtúrák, e-bike vagy segway túrák jelenthetnek kihívást, de rövid autóúttal érdemes felfedezni a dél-dunántúli várakat is. A közeli Orfű mesterséges tórendszere egyedülálló látványt nyújt, emellett pedig a vízi sportok szerelmeseinek paradicsoma. Az Orfűi Malmok országosan is egyedi múzeuma pedig különleges programokat ígér; itt a papírmerítést is kipróbálhatják a vállalkozó kedvűek.

Az alig 20 km-re található Pécs is a programlistán kap helyet, ide is érdemes ellátogatni és megnézni a helyi látnivalókat. A Zsolnay Negyed kiállításai, az UNESCO világörökség részeként a Cella Septichora és a különbözű múzeumok értékes kulturális programot kínálnak.

Ha a szállodában maradnának, akkor sem fognak unatkozni: a földszinti játékteremben darts, csocsó, ping-pong vagy éppen X-box jelent kikapcsolódási lehetőséget. A szállodában található két pályás bowling terem szintén a játékos kedvűek kedvence lehet az este folyamán. A teljes kikapcsolódást szállodán belül szervezett szaunafelöntések, casino estek, koktélpult, borkóstolók, esti zenés programok teszik teljessé.

Kérjék ajánlatunkat és tervezzük meg együtt a tökéletes programot!

Az Ambient Hotelből igazán feltöltődve térhetnek vissza munkatársaival a munka világába!