Indul a tavaszi szezon a drivingcamp gokartpályáján

A zsámbéki drivingcamp az egész évben igénybe vehető vezetéstechnikai tréningek és csapatépítő programok mellett újra várja a száguldás szerelmeseit a gokartpályáján is. 

A gokartszezon március 15-én startolt, októberig minden hétvégén 10.00 és 18.00 óra között róhatják a köröket kicsik és nagyok a fővárostól 24 kilométerre fekvő, 540 méter hosszú, szabadtéri pályán.  

Akár a családdal, akár a munkatársakkal izgalmas és élményekkel teli pillanatokat tölthetnek el itt az érdeklődők.

A gyerekgokartot már 10 éves kortól használhatják a kicsik, amennyiben 130 cm-nél magasabbak, a 14. életévüket betöltött és 150 cm-nél magasabb kamaszok pedig már a felnőtt gokartot is vezethetik. A gokart futamok többféle csomagban elérhetők.

Nem csak a gokart lehetőségek miatt érdemes azonban ellátogatni a drivingcampre!

A tavaszi céges csapatépítőknek is helyszínt és egyedi élményprogramokat biztosít Európa egyik legfejlettebb és legmodernebb vezetéstechnikai központja: többek között helikopteres élményrepülésre vagy off-road vezetésre is van lehetőség. Sőt, céges rendezvény is szervezhető a helyszínre, hiszen modern felszereltségű rendezvénytermek is megtalálhatók a központi épületben. Ezen felül a szintén az épületben elhelyezkedő BistroMoto bisztróban új menüsorral és frissítőkkel kedveskednek a látogatóknak.

Nem árt azt sem észben tartani, hogy a drivingcampen számos autós és motoros vezetéstechnikai tréningen vehetnek részt azok, akik szeretnének nagyobb magabiztossággal és biztonsággal vezetni a közutakon.

Kérje ajánlatunkat az info@dayholiday.hu email címen!