Hotel Yacht - Exkluzív Rendezvények a Balaton partján

Fedezze fel a Hotel Yacht**** Wellness & Business magas színvonalú rendezvényközpontját, amely az épület legfelső emeletén helyezkedik el, káprázatos balatoni panorámával büszkélkedve.

Ez az egyedülálló helyszín ideális választás lehet különféle méretű konferenciák, csapatépítő tréningek, üzleti megbeszélések és más szakmai események számára. A konferenciaszint természetes fényben úszik, légkondicionált, és akár 250 vendég kényelmes befogadására is alkalmas. Rugalmassága révén akár négy különálló részre is osztható, így minden egyes igényt kielégítve.

A rendezvényterület könnyen elérhető mind lifttel, mind lépcsőn keresztül, és rendelkezik saját bárral, különálló mellékhelyiségekkel, valamint egy lenyűgöző, 73 négyzetméteres, részben fedett, részben nyitott balatoni panorámás terasszal.

A földszinten egy 70 négyzetméteres, multifunkcionális rendezvényterem található, mely közvetlenül az étteremmel is összekapcsolható.

A helyszínen biztosított a gyors és ingyenes WiFi-hozzáférés, a teljes körű catering szolgáltatás, valamint szükség szerinti rendezvénytechnikai támogatás, hogy eseménye gördülékenyen és sikerrel valósuljon meg. Tegye eseményét felejthetetlenné a Hotel Yacht**** Wellness & Business exkluzív rendezvényközpontjában!

Várjuk ajánlatkérését az info@dayholiday.hu címen!