Hotel Yacht: rendezvények magas szinten

Fedezze fel a Hotel Yacht Wellness and Business exkluzív rendezvényközpontját, amely a legfelső szinten helyezkedik el, és egyedülálló balatoni panorámával rendelkezik.

Ez a páratlan helyszín tökéletes választás kisebb és nagyobb konferenciákhoz, csapatépítő tréningekhez, üzleti tárgyalásokhoz és más üzleti rendezvényekhez. A konferenciaszintet természetes fény önti el, légkondicionált, és akár 250 fő befogadására is alkalmas. Rugalmasan akár négy részre is szeparálható, hogy maximálisan megfeleljen az igényeknek.

A rendezvényközpont egyszerűen megközelíthető lifttel és lépcsőn egyaránt, rendelkezik saját bárral, külön mellékhelyiségekkel és egy lenyűgöző, 73 m2-es, balatoni panorámás, fedett-nyitott terasszal.

A földszinten egy 70 m2-es, multifunkciós rendezvényterem áll rendelkezésre, amelyet közvetlenül az étteremmel lehet összekapcsolni.

A helyszínen ingyenes, szélessávú WiFi-hozzáférés, teljeskörű catering szolgáltatás és igény szerinti rendezvénytechnika biztosított, hogy rendezvénye zökkenőmentesen és sikeresen teljen. Tegye rendezvényét emlékezetessé a Hotel Yacht Wellness and Business exkluzív rendezvényközpontjában!

Kérje ajánlatunkat az info@dayholiday.hu email címen