Hívogat a téli Balaton

Habár hamarosan beköszönt a tél, ez sem okozhat gondot Keszthely legfényesebb csillagában, a Sirius Hotel ****superior szállodában.

Nemcsak a nyár, de a hűvösebb időszak is csodálatos élménnyel kecsegtet a tóparton. Az elegáns lobbyba belépve a frissen főtt kávé és a forró tea illata csapja meg a rendezvényre érkező vendégek orrát. A természetes fénnyel rendelkező konferencia terem ideális helyszínt biztosít csapatépítő programoknak, év végi értékelőknek és karácsonyi partiknak. 

Lassan eljön az idő, hogy átszellemüljünk és befogadjuk a karácsonyi hangulatot, a fényeket, az illatokat és a színeket. A közös ünneplés jó alkalom arra, hogy magunk mögött hagyjuk az egész évi stresszt és finom ételekkel, ínycsiklandó italokkal ráhangolódjunk az új év kihívásaira, és erre a téli Balaton varázslatos környezete tökéletes helyszín.

A Sirius Hotel **** superior szálloda csapata az idei évben átvállalja Ön helyett az ünnepi készülődést, annak érdekében, hogy a munkatársakkal eltöltött évzáró, még nagyobb csapatkohéziót hozzon létre kollégái között.  

Koccintsanak együtt az év végén a Balaton partján! 

Kérje ajánlatunkat az info@dayholiday.hu email címen!