Hivatalosan is megnyílt a Hotel Clark

Március 8-án már megnyitották, de a Hotel Clark hivatalos megnyitóját április 10-én tartották.

Március 8-án már megnyitották, de a Hotel Clark hivatalos megnyitóját április 10-én tartották.
Nem volt egyszerű a fantasztikus lokációval rendelkező, mindössze 200 nm-es területen található, 86 luxus színvonalon berendezett szobát kínáló ház előélete. Korábban az eredetileg Ybl Miklós által tervezett épület a Budai Takarékpénztár épületeként funkcionált, majd a II. világháború alatt bombatalálatot kapott, ami megpecsételte sorsát. Most a Continental Group üzemeltetésében, az Unione Clark Kft. tulajdonaként épülhetett újjá a ház.
Négy csillag superior minősítés kategóriában kínál négyféle szobát Budapest legújabb szálláshelye, amelyben mindegyik szoba síkképernyős tévével felszerelt, és széf, telefon, kávégép is a vendégek rendelkezésére áll a szobákban. De persze mindent visznek azok a szobák, amelyek a térre, a Dunára, illetve a Vár felé rendelkeznek panorámával - ezt csak a hamarosan megnyíló tetőterasz übereli majd.
A ház földszintjén Hlatky-Schlichter Hubert (Babel, Kiosk) és csapata egy nemzetközi high end lánc első hazai tagjaként Beef Bart nyithatott, és valószínűleg a májusban a szintén Hubert által üzemeltetett Leo Skye Bart is sokan imádják majd.

Forrás. turizmusonline.hu