Hírek, érdekességek a Tisia Hotelből

A Tisia Hotel & Spa**** superior szálloda üde színfoltja Észak-Kelet Magyarország szálláshelyeinek.

A hotel közvetlen összeköttetésben áll a Tiszaújvárosi Gyógy- és Strandfürdővel, így a fiatalabb és az idősebb generáció a fürdőkomplexum által kínált élményeket minden évszakban szabadon élvezheti.

Annak érdekében, hogy a pihenésre és feltöltődésre vágyó vendégek igényeit maximálisan kiszolgálják, a tulajdonosok egy prémium kategóriájú fürdőház megépítése mellett döntöttek. Az új, kétszintes wellnessközpontba medencét, jakuzzikat, szaunákat, sókamrát is terveznek. A fürdőház különleges rendezvényhelyszínként is funkcionál majd a jövőben. Az építkezés az engedélyeztetési eljárások befejezése után kezdődhet.

A tulajdonosok visszatérő vendégeik nagy számára a legbüszkébbek, egy év alatt 1367 fő regisztrált a Tisia Törzsvendégprogramba.

Tiszaújvárosban ideális feltételek várják a szabadidős vendégeket és a konferenciák, megbeszélések, ebédek, vacsorák, szakmai kiállítások szervezőit is. A négy emeleten összesen 99 exkluzív és kényelmes szobát kínáló Tisia Hotel sikerrel viszi tovább Tiszaújváros ipari múltjára, pezsgő sportéletére és értékes gyógyvízére épülő tradíciókat. A hotel rendezvényszintjén egy 400 négyzetméteres konferenciaterem található, amely akár 245 fő befogadására alkalmas, további 8 rendezvényhelyszín, köztük három egybe nyitható 100 négyzetméteres szekcióterem, akár 60 fő részére. A legkorszerűbb technikával felszerelt termek a jelenleg elérhető leginnovatívabb rendezvényszolgáltatást nyújtják.

A Tisia Hotel építésénél a legmodernebb belsőépítészeti megoldásokat és a legkorszerűbb gépészeti, szigetelési és technológiai megoldásokat alkalmazták a költséghatékony üzemeltetés és a megújuló energiák felhasználási lehetőségeinek kiaknázására. Újépítésű, korszerű szállodaként manapság elengedhetetlen a saját napelempark, amelyről bebizonyosodott, hogy az energiaválság idején rendkívül hatékony megoldás a rezsi költségek „kézbentartásához”. A költségek csökkentése érdekében további napelemek telepítése mellett döntött a vezetőség, így 420 kW teljesítményre bővül a hotel napelembázisa.

A napenergia hasznosításán túl, a felelős üzletvitel a mindennapi működésben is kiemelt hangsúlyt kap a Tisiában. A négycsillag kategóriában az elvárt napi törölközőcsere helyett a fürdőszobai textileket a vendégek által jelzett időpontban cserélik. A közeljövőben a wellnessberuházással együtt saját mosodát is létesítenek, korszerű és környezetkímélő mosó- és szárítógépekkel. A külső szolgáltató kiváltásával az összes szállodai textíliát helyben mosva igyekeznek csökkenteni a tevékenységük ökológiai lábnyomát.

A takarításhoz is környezetbarát tisztítószereket használnak. A takarítás gyakoriságában is alkalmazkodnak a vendégek igényeihez a felhasznált vegyszerek mennyiségének csökkentése érdekében. Azokat a vendégeket, akik csatlakoznak a zöld gondolkodáshoz, és tartózkodásuk alatt nem kérnek takarítást, italkuponnal jutalmazzák. A szobákat ózongenerátorral fertőtlenítik a vírus- és baktériummentes makulátlan tisztaság érdekében.

A kerítéssel és sorompóval határolt saját parkolóban elektromos autótöltők állnak a vendégek rendelkezésre, egyidőben 4 jármű töltésére is alkalmas a rendszer. Ráadásul, a napenergia hasznosításával egyedülállóan, ingyenesen biztosítják ezt a szolgáltatást.

A szálloda éttermében és rendezvényein előre palackozott ásványvíz helyett helyben előállított, kiváló minőségű, szűrt vízzel kínálják a vendégeket, a svéd hátterű THOREAU fenntartható vízmegoldását használva, üveg palackokban. A helyi termelőket és a kis gazdaságokat támogatva a konyhán használt friss alapanyagokat igyekeznek beszerezni. A szálláshely ökológiai lábnyomának és a működés során keletkező káros anyag kibocsátásának csökkentésére a kezdetektől odafigyelnek. A folyamatos fejlődést szem előtt tartva működésük második évét követően, 2024-ben meg kívánják szerezni a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége „Zöldszálloda” minősítését.

Tapasztalja meg Ön is Tiszaújváros páratlan atmoszféráját! Látogasson el a Tisia Hotel & Spa**** superior szállodába, kérje ajánlatunkat az info@dayholiday.hu email címen!