Harley-fesztivál Budapesten

A Harley-Davidson® 120 éves múltját stílusosan ünnepli négynapos fesztivállal, zenével, étellel és motoros kultúrával. A nem mindennapi rendezvény Budapest központjában lesz 2023. június 22-25. között.

Hogy milyen programokra lehet számítani a négynapos bulin? Nos, mint a rendezők közleményéből kiderült, a nagyszabású rendezvényt a Puskás Aréna Parkban tartják, ahol a résztvevők több mint ötven zenekar előadását hallgathatják meg négy színpadon. Minden egyes nap 12 órán keresztül szól majd az élőzene. Péntekre és szombatra egy-egy sztárfellépővel készülnek a szervezők, akiknek kilétére csupán az esemény előtt derül fény.

A programok között találhatunk még kilenc különböző – köztük kettő földutas – túrát, éjszakai fürdőzést Budapesten, hajókázást a Dunán, városnéző buszozást. Nyolcvan foodtruck-étterem készül, hogy senki ne maradjon éhes. Láthatunk majd több mint negyven motoros attrakciót, közöttük halálgömböt, kaszkadőrshowt, halálhordót, triált, PanAM trackinget és még sorolhatnánk… A gyerekek ringlispílen, dodzsemen és körhintán mulathatnak, míg a nagyobbak az adrenalin-park nyújtotta lehetőségekben merülhetnek el – írják a szervezők. További információ>> 

Forrás: uzletihirszerzes.hu