Hamarosan nyit a T62!

Budapest egyik legújabb szállodája, a háromcsillagos T62 Hotel hamarosan megnyitja kapuit közvetlenül a pezsgő Nyugati tér mellett. 

A hotel a belvárosban, a VI. kerületben található szemben a Nyugati Pályaudvar épületével.

Autóval a Bajcsy-Zsilinszky és a Váci útról tudunk a Teréz körútra kanyarodva juthatunk el a helyszínhez, mivel a ház nem rendelkezik saját parkolóval igény esetén a környékbeli parkolóházakban van lehetőségünk megállni gépkocsinkkal.

A T62-ben 142 modern, fiatalos szoba várja a vendégeket vidám, vibráló belső kialakítással. A tágas lobbi és 24 órás bár kreatív, pop art arculatával a nap minden szakában egy élettel teli találkozóhely a vendégek számára. A főváros számos gyönyörű látványossága, a Szent István Bazilika, Operaház és a Hősök tere bármelyike egy rövid sétával megközelíthető innen.

A hotel szolgáltatásai vendégei kényelmét biztosítják, legyen szó szabadidős városnézésről, üzleti útról, csoportos barangolásról, vagy céges meetingről.

A 142 db szoba 4 emeleten helyezkedik el. Méretben különbözőek, így választható a kínálatból a standard single, standard double or twin, superior double or twin vagy large double szobatípus.

Standard egyágyas szoba (méret: 15 m2) queen - 160*200-as ággyal

Standard kétágyas szoba (méret: 17 m2) franciaággyal vagy két külön ággyal

Superior kétágyas szoba (méret: 22 m2) franciaággyal vagy két külön ággyal

Large kétágyas szoba (méret: 28 m2) 180*200-as ággyal

Harmadik személy elhelyezésére a Large kétágyas szobában van lehetőség kanapéágyon.

Az egyetlen, amivel talán kicsit szűkmarkúan bántak a szálloda kialakításakor a tervezők az a ház egyetlen rendezvényterme, mely az 1. emeleten foglal helyet, 66 malapterületű, ahol széksorosan maximum 50 fő ültethető le.

Ennek ellenére kisebb meetingekre, tréningekre, csapatépítőkre tökéletes a vidám, lendületes, fiatalos hangulatú új ház. Érdemes ellátogatni ide!