Ha tavasz, akkor Hotel Visegrád!

A Hotel Visegrád a Dunakanyar festői környezetében, Visegrád központjában 95 szobával várja pihenni vágyó vendégeit. 

A szálloda egyedileg berendezett standard és superior szobákat kínál, páratlan kilátással a visegrádi Fellegvárra, a dömösi Dunakanyar hegyeire, vagy a medencés szállodaparkra.

A gazdagon felszerelt wellness részlegben gondjairól megfeledkezve adhatja át magát a testi-lelki feltöltődés örömének. A négycsillagos szálloda wellness részlegében beltéri és kültéri úszómedence, jakuzzi, panorámás pezsgőfürdő, kül- és beltéri csúszdás gyermekmedence, szauna és gőzkabin található, amely kora reggeltől éjfélig tart nyitva minden nap. 

A szállodát üzemeltető cég Visegrád városának legjelentősebb programszervezője, egyéb, nem közvetlenül a szállodához kapcsolódó attrakciókkal, különleges helyszínekkel is szolgál, ami beépül a szállodai programkínálatba is, ilyen pl. a lovagi torna program vagy a királyi lakoma vacsora a Renaissance étteremben, melyek egész évben elérhetőek szezontól függetlenül. Minden felmerülő kérésre létezik megoldás, legyen az kapcsolatos a szabadidő tartalmas eltöltésével, éjszakai wellnesshasználattal, erdei túrákkal, reptéri transzferrel, vagy bármi mással.

A csapatépítő programokon a vendégek megízlelhetik a Dunakanyar gasztro-különlegességeit, megismerkedhetnek az élő középkor városának legszebb épületeivel, egy olyan kulturális túra során, melyet finom pohár borral a kézben tesznek meg. A csapatépítő programok újra és újra visszatérő eleme a Dunakanyar látványa, legyen szó a Salamon-torony arénájáról, ahol a Szent György Lovagrend katonai hagyományőrző tagozatának lovagjai tartanak izgalmas bemutatót, vagy egy sétahajózásról, melynek során a dunai naplemente és a kivilágított partok esti fényei garantálnak páratlan élményt.

Kérje ajánlatunkat az info@dayholiday.hu email címen!