Gokart Hotel**** Kecskemét

A négycsillagos Gokart Hotel, Kecskemét legújabb business és sport szállodája, Budapesttől mindössze 60 percre található.

Céges rendezvényt szervez, vagy partnerei számára szeretne megfelelő kényelmet biztosítani egy-egy meeting, training keretén belül? Munka mellett szeretne kikapcsolódni kollégáival és egy extrém sportot kipróbálni, vagy csapatépítő programját szeretné különlegessé tenni?

A négycsillagos Gokart Hotel, Kecskemét legújabb business és sport szállodája, Kecskemét mindig pezsgő belvárosától alig 2 km-re, Budapesttől mindössze 60 percre található.

 A felújított gokart pálya 1070 méter hosszú, 8 méter széles, mindemellett nagy kiterjedésű bukóterekkel rendelkezik. Ezek a paraméterek 20 gokart egyidejű biztonságos versenyzését teszik lehetővé.

A gokart-komplexumot a nemzetközi viszonylathoz képest is kiemelkedő színvonalon alakították ki. Különösen igaz ez a beléptető és időmérő rendszerekre.

A Birizdokart különleges atmoszférája kisebb, - nagyobb csoportok számára is kiváló lehetőséget nyújt a teljes kikapcsolódáshoz.

A verseny izgalma, a növekvő adrenalin feledhetetlenné varázsolja a céges csapatépítőket, meetingeket, továbbképzéseket.

A téli szezonban a korcsolyázás hódolói aktívan pihenhetnek, mert egy 30 m x 60 m-es műjégpálya várja a sportkomplexumban.

A szálloda 57 kényelmes, modern kialakítású szobával rendelkezik, amelyek vegyesen standard és prémium kategóriájúak. 4 Lakosztály található a házban, amelyek két különálló légtérből áll.

Az étterem séfje egyedi menüsorok összeállításával emeli a rendezvények színvonalát, üzleti reggelik, tréningek étkeztetésére, menü ebédekre, állófogadásokra, büféétkezésekre.

GOKART TEREM - befogadóképessége: 80 fő (színházszerű elrendezés esetén)

légkondicionált terem

NAGY TEREM – befogadó képessége: 60 fő (színházszerű elrendezés esetén)

légkondicionált terem

KAWASAKI TEREM – befogadó képessége: 16 fő

légkondicionált terem