Finisben a rendezvénytermek felújítása Visegrádon

A Thermal Hotel Visegrád****superior földszinten lévő konferencia- és rendezvénytermei már megújultak, nyáron pedig a -1 szinten lévők teljeskörű felújítása is befejeződik.

Nemcsak a teljeskörű kikapcsolódás, hanem a konferenciák, csapatépítők, üzleti- és partnertalálkozók, bankettek, fogadások, esküvők közkedvelt helyszíne is a szálloda, ahol a nyár folyamán befejeződik a konferencia- és rendezvénytermek felújítása. 

A hotelben összesen 10, különböző méretű konferencia- és rendezvényterem található, amelyek közül a legnagyobb 420 főt képes egyszerre befogadni, a szálloda 174 szobája pedig a résztvevők kényelmes szállását és teljeskörű kikapcsolódását is biztosítani tudja. 

A felújítás után a légkondicionált termeket még modernebb berendezéssel, illetve technikai felszereltséggel látják el, ami lehetővé teszi, hogy még rugalmasabban reagáljanak a megrendelői igényekre. 

A Thermal Hotel Visegrád****superior ugyanolyan profizmussal vállalja a rendezvényekhez kapcsolódó kávészünetek vagy gálavacsorák megszervezését, mint a további szolgáltatások (például hostessek, fotós, tolmács, élőzene, stb.) szervezésében való segítségnyújtást. A hotel magas színvonalú szolgáltatásait a szakma is elismeri: 2023-ban 4* full service kategóriában Év szállodája díjat nyertek, amelyet minden évben a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége a Magyar Turisztikai Ügynökség partnerségében, szakmai zsűri döntéseit követve ítél oda, a legjobbak legjobbjainak.

Kérje ajánlatunkat az info@dayholiday.hu email címen!