Fenntartható pihenés a Szent Orbán Erdei Wellness Hotelben

A Szent Orbán Erdei Wellness Hotel és Residence**** egy különleges atmoszférájú szálloda Budapesttől mindössze 70 km-re, a Börzsöny szívében, a Duna-Ipoly Nemzeti Park területén.

A szálloda új fejezetet nyit a fenntartható turizmus területén. Az itt alkalmazott zöld energiarendszerek, mint a napelemek és a talajszondás hőszivattyúk - az energiaszükséglet biztosítása mellett - jelentősen csökkentik a karbonlábnyomot. Ezáltal a hotel elkötelezett a környezet védelme iránt, és az egészséges, fenntartható jövő megteremtéséhez járul hozzá. Az itt tartózkodó vendégek így környezetbarát és tudatos üdülésben részesülnek. A hotel számos szolgáltatást kínál a természet kedvelőinek akár wellness részleggel, bowling pályával vagy egy kiváló étteremmel. Nyáron a szálloda szabadtéri strandja 25 méter hosszú, feszített víztükrű, úszó- és gyermekmedencével, koktélbárral és gyönyörű kilátással várja a hűsölni vágyókat. Hamisítatlan erdei környezetben komplex indoor és outdoor szolgáltatásokkal kínálnak tökéletes helyszínt bármely típusú üzleti, vagy csapatépítő rendezvény részére.

A hotelnek két épületszárnya van. A klasszikus részben található a wellness, a Farönképület és a Kőépület 60 szobával. Az étterem szintén ebben a részben található, amely különböző rendezvények, mint például családi események, ünnepségek, tanfolyamok és konferenciák ideális helyszíne akár 140 vendég számára. Itt kapott helyet három konferenciaterem is.

A Hematit és Apatit szekciótermek természetes fénnyel rendelkeznek, maximum 20 fő befogadására alkalmasak, a megrendelő igényei szerint berendezhetők. A termek flipchart táblával, beépített projektorral és vetítésre alkalmas falfelülettel rendelkeznek.

A Zafír terem a legnagyobb a termek közül, természetes fényű, maximum 140 fő befogadására alkalmas, és a megrendelő igényei szerint berendezhető. A terem flipchart táblával, projektorral és beépített motoros vetítővászonnal (3 x 2,3m) rendelkezik.

Az új modern Residence szárny 2023 októberében nyílt meg. A Kőépület és Rönképület összesen 22 szobával várja vendégeit a klasszikus szárnytól pár perc szabadtéri sétára. Az új szárnyban két rendezvényterem kapott helyet. A Clintonit terem 30, míg a Magnetit terem 70 fő befogadására alkalmas. Az új szárny 2000 négyzetméteren terül el a fák ölelésében.

Minden szoba és lakosztály kényelmes bútorzattal, Wi-Fi-vel, műholdas televízióval és teljesen felszerelt fürdőszobával rendelkezik. A szobák légkondicionáltak, francia és/vagy hagyományos terasszal rendelkeznek. A Residence szárnyban modern és elegáns bútorzat található. A szobák többsége pótágyazható, és gyermekágy is rendelkezésre áll.