Felejthetetlen csapatépítő programok: Accent Hotels

Az Accent Hotels szállodái országszerte izgalmas helyszíneket kínálnak csapatépítő rendezvényei számára. 

Legyen szó beltéri szórakoztató programokról, aktív kikapcsolódásról, gasztronómiáról, természetjárásról vagy kulturális élményekről! 

A sikeres csapatépítő programokhoz elengedhetetlen a megfelelő helyszín kiválasztása. Ahhoz, hogy kollégái valóban emlékezetes élményekkel gazdagodjanak, amelyek inspirálóan hatnak a jövőbeli céges eredményekre, fontos, hogy minden részletre odafigyeljenek.

Az Accent Hotels számtalan izgalmas lehetőséget kínál, hogy a legjobbat hozzák ki rendezvényükből!

Gasztronómia

Kóstoltak már különleges borokat, de most kihívást keresve extrém söröket vagy egyedülálló pezsgőket szeretnének megízlelni? Az Accent Hotels szállodáiban lehetőségük nyílik sörök, borok, pezsgők és pálinkák kipróbálására is. Az Ambient Hotel & AromaSPA pedig az édesszájúaknak készít páratlan csokikóstolókat, de a Kreinbacher Birtokon és az Art Hotel Szegedben is egyedi gasztronómiai élményekben lehet részük.

Szórakozás

A Gotthard Therme Hotel & Conference szállodából egy igazi rejtélyes szabadulószobát varázsolhat különböző játékbázisokkal kiegészítve. A sikondai Ambient Hotel & AromaSPA pedig csocsótól kezdve bowlingon át ping-pongig számos szórakozási lehetőséget kínál. A napot pedig zárják egy felejthetetlen bulival, ahol kérésre DJ is biztosított.

Aktív kikapcsolódás

Töltsék aktívan a kikapcsolódásra szánt időt! Próbálják ki a VR világát közvetlenül a budapesti T62 Hotel mellett! Ha inkább a csapatmunka és stratégiai gondolkodás mellett voksolnak, látogassanak el valamelyik szabadulószobába és fejtsék meg a feladványokat együtt. A sport szerelmeseinek tökéletes programválasztás a gokartozás vagy csónakázás közvetlenül a székesfehérvári Best Western Plus Lakeside Hotel mellett elhelyezkedő csónakázó-tavon.

Kultúra

Fedezzék fel együtt az ország különleges látnivalóit és történelmi helyszíneit. Séta a Citadellán, a budai Várban, a szegedi Dóm téren vagy éppen a pécsi dzsámi közelében mindig feledhetetlen élményt jelentenek, az Accent Hotels szállodái (T62 Hotel, Monastery Boutique Hotel Budapest, Four Points by Sheraton Budapest Danube, Art Hotel Szeged, Corso Hotel Pécs) pedig karnyújtásnyira várják ezektől a helyszínektől. A Best Western Plus Lakeside Hotel remek kiindulópont a „Királyok városának” feltérképezéséhez és a mesés Bory-vár gazdag történelmének megismeréséhez. Az Aranyhomok Business City Wellness Hotel Kecskemét főterén várja vendégeit, hogy a „Hírös Város” nevezetességeivel ismerkedjenek. A fehérvércsurgói Károlyi – Kastély Hotel & Restaurant vezetett kastélylátogatással várja az érdeklődőket, ám az 50 hektáros park és arborétum is a csapatépítők remek helyszíne lehet. A gödöllői Erzsébet Királyné szálloda Budapesttől 25 percre található. A Királyi Kastély Magyarország egyik legnagyobb barokk kastélya. A szállodától néhány perc sétával megközelíthető.

Természetjárás

Szakadjanak ki az irodai rutinból és fedezzék fel együtt a természet csodáit! Több Accent Hotels szálloda is vezetett túrákat kínál a környék nevezetességeihez, legyen szó a Mátra lélegzetelállító erdeiről (Hotel Narád) vagy éppen a Somló-hegy festői tájairól (Kreinbacher Birtok).

Hagyományőrzés

Ismerjék meg együtt az ország különböző tájait és gasztronómiai hagyományait. Kóstolják meg a helyi specialitásokat és próbálják ki az ősi mesterségeket, mint például az íjászkodást, vagy a tökmagolajsajtolást a Gotthard Therme Hotel & Conference szállodában.

Érdeklődését, ajánlatkérését az info@dayholiday.hu címen várjuk!