Fadd-Dombori négycsillagos elegáns kis szállodája

A Donautica névre hallgató hotel, a méltán híres szekszárdi borvidéktől csupán 20 km-re fekszik, a Holt-Duna gyönyörű vízpartján. 

A Donautica névre hallgató hotel, a méltán híres szekszárdi borvidéktől csupán 20 km-re fekszik, a Holt-Duna gyönyörű vízpartján. A tavalyi év őszén nyílt szállás tökéletes kikapcsolódási lehetőséget nyújt azok számára, akik zavartalan, nyugodt pihenést terveznek, azonban a lendületesebb feltöltődésre vágyóknak is kiváló megoldás lehet ez a helyszín. A Donautica Hotel egy kis ékszerdoboz Fadd-Dombori szegletében. A komplexum 6 apartmannal és 11 egyedi szobával várja kedves vendégeit, így összesen 58 főt tudnak elszállásolni. Minden szoba különböző belső dizájnnal jelenik meg, így nincs két egyforma szoba a hotelben. 24 órás recepció áll rendelkezésre, mely biztosítja a vendégek kényelmét a nap minden percében.

A Donautica Étterem és Hotel egész évben várja szeretettel a vendégeket céges rendezvényekre vagy konferenciákra a speciálisan erre a célra kialakított üvegtermében. A terem falai üvegből készültek, ezzel még izgalmasabbá és színvonalasabbá téve a rendezvények hangulatát. A rendezvényekhez a szálloda a kávészünetekben catering-et is biztosít, valamint minden technikai igényt is igyekszik kielégíteni.

Rendelkezésre áll projektor, kivetítő vászon, flipchart, noteszek és tollak, igény esetén laptop, mikrofon és hangosítás. A terem klímaberendezéssel felszerelt, a vendégek kényelme érdekében.