Ezekbe a városokba lehet repülni Budapestről januárban

A Budapest Airport összegyűjtötte, hogy a légitársaságok milyen járatok indítását tervezik az év első hónapjában Budapestről.

A Budapest Airport összegyűjtötte, hogy a légitársaságok milyen járatok indítását tervezik az év első hónapjában a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről.

A budapesti repülőtér üzemeltetője közreadta a budapesti repülőtérről januárban elérhető járatok listáját és repülési gyakoriságát. A táblázat szerint 13 légitársaságnak lesznek járatai az év első hónapjában: 10 hagyományos és 3 low-cost fuvarozónak. A legtöbb járat változatlanul Londonba közlekedik Budapestről, aki a brit fővárosba szeretne eljutni, az 3 légitársaság (Easyjet, Ryanair, Wizz Air) közül is választhat.

A fapadosok közül a Wizz Air 22, a Ryanair 9, az Easyjet pedig 3 úti célra repül a tervek szerint januárban. A "télből a nyárba" típusú üdülési úti célok között szerepel az egyiptomi Hurghada az Egypt Airrel vagy Tenerife a Wizz Airrel.

A Budapestről induló járatok menetrendje januárban

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrás: Budapest Airport

A Budapest Aiport hangsúlyozza: a járványhelyzettel összefüggésben hozott nemzetközi szabályozások miatt a légitársaságok menetrendje változhat. Ezért arra kérik az utasokat, hogy utazásuk tervezésekor tájékozódjanak az adott légitársaság weboldalán. A repülőtér-üzemeltető felhívja az utasok figyelmét, hogy folyamatosan kövessék figyelemmel az Egyesült Királyság lezárásával kapcsolatos menetrendi változásokat is.

A kormány döntése szerint Magyarország kedd éjféltől ismét fogadhat légi járatokat az Egyesült Királyságból, miközben keddtől – váratlanul – egész Angliát és Skóciát lezárták.

Forrás: turizmus.com