Exkluzív rendezvényhelyszín a Mátra szívében

A Kastélyhotel Sasvár Resort sok vendég elismerését kivívta az elmúlt időszakban.

„Csodálatos környezetben, figyelmes kiszolgálás, finom ételek. Sok lehetőség a kikapcsolódásra, lazításra.” „A kastély olyan, akár egy tündérmese illusztrációja.” „Gyönyörű helyen van. Sok lehetőséget kínált, például bowling, squash, játékszoba, különböző termek.” „Minden fantasztikus volt, nagy élmény!” – csak néhány vélemény az emlékkönyvből.

Ha igazán el akarja kápráztatni ügyfeleit, munkatársait, családját, barátait, akkor válassza rendezvényeinek helyszínéül a Parádsasváron, gyönyörű környezetben található Kastélyhotelt!

Legyen szó kisebb vagy nagyobb ünnepségről, évfordulóról, konferenciáról vagy egyéb jellegű eseményről szállodánkban megtalálja az Önnek megfelelő helyszínt. Öt különböző, lélegzetelállító rendezvény terem kínálattal várják a vendégeket.

Nagyobb létszámú eseményekre a Monarchia termet ajánlják, amely akár 100-110 fő befogadására is alkalmas és teljes mértékben a megrendelők igényére szabható. A korszerű technikai felszereltségnek és a stílusos berendezésnek köszönhetően a rendezvénytermek is ugyanazt a luxust és eleganciát képviselik, akárcsak a Kastély többi része.

De kiváló helyszínt teremtenek a kisebb összejöveteleknek is, ahol szintén minden szükséges feltételt biztosított annak érdekében, hogy egy sikeres rendezvény jöhessen létre.

Nem csak a produktív munka, de a kikapcsolódás, a pihenés is garantált a Kastélyhotel falai között! A csapatépítő programok mellett igény szerint a sport-, a wellness- és egyéb szórakozási lehetőségek további impulzust nyújtanak szállodában és a hotelen kívül is, hiszen a környező látványosságok, túrák teszik teljessé Vendégek itt tartózkodásának nagyfokú élményét.

A Kastélyhotel Sasvár Resort az ország legkedveltebb esküvői helyszínei közé is tartozik. Romantikus környezetben, elegáns helyszíne lehet minden típusú házasságkötésnek. A tavaszi, nyári és kora őszi hónapokban ajánlják a leendőbeli házaspároknak kastélykertet, melyet az igényeknek és az ízlésvilágnak megfelelően készítenek elő. A kastély tornya alatt, szív alakú tó mellett, az erdő övezte kert életre szóló élményt tartogat a pároknak. A késő őszi és téli időszakban pedig a beltéri exkluzív termek közül választhatják ki a párok a legszimpatikusabb helyiséget.

Legyen szó tehát esküvőről, kiállításról, konferenciáról, bemutatóról, a Kastélyhotel Sasvár Resort minden esetben biztosítja a kiváló rendezvényhelyszínt!

Ajánlatkérését várjuk az info@dayholiday.hu címen!