Exkluzív rendezvényhelyszín a Lupa-tó partján

A 375 négyzetméteres Costes Event Hall és a hozzá kapcsolódó 262 négyzetméteres terasz különleges helyszínt kínál Önnek.

A 375 négyzetméteres Costes Event Hall és a hozzá kapcsolódó 262 négyzetméteres terasz különleges helyszínt kínál rendezvényekhez a Michelin-csillagos Costes éttermek testvéreként. A környezet nyáron igazi tengerparti hangulatot biztosít a Costes Beach Clubnak köszönhetően, az év többi napján pedig a rendezvények résztvevőinek abban a különleges élményben lehet részük, hogy zárt térben vagy akár a teraszról csodálhatják a tó különböző arcait. A rendezvényház hűen követi testvéreinek filozófiáját: „minőségi gasztronómia kompromisszumok nélkül”.

Nyáron rengetek egyéb programlehetőség van, hiszen szorosan együttműködik az Costes Event Hall és a Lupa csapata. Szezonon kívül sajnos a Lupa bezár, de az Event Hall egész évben várja a rendezvényeket!

A terem berendezése rugalmasan variálható, ugyan tekintettel kell lennünk a teremben elhelyezkedő oszlopokra.

Kapacitások:

Színházszerű: 300 fő

Bankett: 250 fő

Állófogadás: 270 fő

Iskolapados: 156 fő

Kabaré: 150 fő

A catering a testvér éttermekhez és filozófiájukhoz hűen, magas minőségű alapanyagokkal dolgozik, és rendkívül ízletes ételekkel szolgál a vendégek számára.

Kérjék ajánlatunkat itt!