Évindítás Adventor módra

A hosszú karácsonyi pihenő után az év eleje egy igazán aktív időszak a cégek számára, hiszen itt az ideje lezárni és értékelni az elmúlt esztendőt és levonni a következtetéseket a jövőre nézve!

Ideje felrázni a csapatot, hiszen az újév 365 + 1 új lehetőséget tartalmaz az Önök számára is! Alapozzuk meg együtt az Adventor Hotels szállodáiban a 2024-es időszak sikereit. Töltsék el az év első konferenciáját, csapatépítőjét vagy partnertalálkozóját idilli környezetben.

Partnereit, üzlettársait és közvetlen kollégáit is elbűvöli majd a ****superior élmény, mely a Greenfield Hotel Golf&Spa 3500 nm-es Spa és szauna-részlegén, vagy az exkluzív kialakítású bowling pályával, multisport szimulátorral, csocsó asztallal, dartssal felszerelt Chill&Fun Clubban várja Önöket. A természetes fénnyel rendelkező és 3 részre szekciónálható 201 nm-es rendezvényterem bármely eseménynek tökéletes helyszínt biztosít.

A Fagus Hotel Conference&Spa, a legnagyobb konferencia kapacitásokkal rendelkező szálloda a portfólióban, a maga több, mint 400 nm-es és 4 részre tagolható termével. A csodálatos Lővérekkel körül határolt szálloda nem csak természeti szépségével és inspiratív adottságaival varázsolja el az üzleti turizmus résztvevőit, hanem teret hagy arra is, hogy egy év eleji, igazán nagyszabású bulit tartsanak a csapatépítés jegyében, DJ-vel, tánccal, koktélokkal vagy akár egy medencés partival.

Ha Ön is a tökéletes helyszínt keresi a magyar tenger partján, ne kutasson tovább, hiszen a Balaton tükrén a legfényesebben a keszthelyi Sirius Hotel****superior sziluettje csillan meg. A kivételes panorámával rendelkező szálloda már több ízben bizonyította, hogy kiválóan alkalmas kisebb konferenciák, workshopok és partnertalálkozók számára. A szakmai program után engedje át magát a pihenésnek és lazuljon az egyedülálló 1500 m2-es, exkluzív Spa Essense világában vagy élvezze a Capella bárunk által kínált pezsdítő koktélokat, zamatos borokat és a kávékülönlegességeket.

Foglalja le következő konferenciáját január 22-ig és használja ki az Adventor Hotels szállodáiban elérhető év eleji kedvezményt! A 2024. március 28-ig tartó időszakra most vasárnap-csütörtök éjszakákra egyágyas felár nélkül foglalhatja le rendezvényét. Kérje ajánlatunkat az info@dayholiday.hu email címen!