Ensana Grand Margitsziget

Stílus és varázslat Budapest zöld szívében

Engedje, hogy Önt is magával ragadja az elegancia és a stílus kifinomult harmóniája! A Grand Hotel Margitszigetben úgy érezheti magát, mint egy valódi múlt századi arisztokrata. Az idei évben 150 éves jubileumát ünneplő épület a mai napig páratlan századfordulós légkört áraszt. Nagystílűen berendezett belső tereiből a hatalmas ablakokon kinézve gyönyörködhet a kék Duna látványában vagy a Margitsziget zöld környezetében.
 
Belső terek – klasszikusan elegáns szobák
Helyezze magát kényelembe a tágas, klasszikus berendezésű szobában! A míves bútorzat a múltat idézi, a szolgáltatások viszont mindenben megfelelnek a mai utazók igényeinek. Válasszon a Dunára vagy a Margitsziget zöldjére néző 164 szoba közül kedvére valót! Ha nem tud dönteni a deluxe szoba, deluxe plus szoba vagy lakosztály közül, foglalással kapcsolatban a szálloda munkatársai segítenek Önnek.
 
Rendezvények és események – tökéletes helyszín minden alkalomra
Szakmai konferencia, tréning, koktélparti, esküvő? A páratlanul különleges környezet bármilyen létszámú és tematikájú rendezvényt rangos eseménnyé nemesít! A Margitsziget kedvelt rendezvényhelyszíne patinás bájával és magas szintű szolgáltatásaival tökéletesen alkalmas kisebb és nagyobb céges rendezvények vagy egy romantikus álomesküvő megrendezéséhez. A legújabb technikai berendezésekkel felszerelt rendezvénytermek akár 200 fő befogadására is alkalmasak. Ha ennél több résztvevőre számít, arra is találnak megoldást.
  
Margaret Söröző és Terasz
Az áprilisban újranyitott, Margaret Söröző remek hely egy baráti beszélgetésre. A csapolt sör és sült kolbász mellett igazi ínyencségeket és finom desszerteket is fogyaszthatunk hangulatos teraszán. 
 
Májusban egy igazi tavaszi eseménnyel készülnek mindazok számára, akik kedvelik a szabadtéri programokat:
Minden sörkedvelőt szeretettel várnak a Grand Sörfeszt rendezvényre május 5-7. között.

Az esemény helyszíne az Ensana Grand Hotel terasza, ahol finom sörökkel és élőzenével dobják fel a családias kerti-parti hangulatot. A közkedvelt nagyüzemi márkák mellett a legmenőbb kézműves sörfőzdék választékával gondoskodnak a komplex sörélményről. Finom falatokkal, sörkorcsolyákkal és népszerű streedfood finomságokkal várják azokat, akik kilátogatnak a hétvégén.

Nyitva  tartás: 
péntek - 15:00-22:00
szombat – 12:00-22:00
vasárnap – 12:00-22:00
Élőzene: 17:00 és 21:00 óra között
A rendezvényre belépőjegy nincs.