Engedje, hogy Önt is meggyőzze a Geréby Kúria!

Ha gyorsan akarsz menni, menj egyedül! Ha messzire akarsz jutni, menj együtt másokkal!  Mondhatnánk menj csapatban.

A csapat ereje rendkívül fontos a cégek számára, mely erősítéséhez számos eszköz áll rendelkezésre. A Geréby Kúria őszre kül- és beltérben is igénybe vehető programokkal készül. A pusztaolimpia rendkívül jó választás lehet, mivel akár rossz idő esetén is megrendezhető a Kúria fedeles lovardájában.

A programról: humoros, játékos vetélkedő, melyben a csapatok a pusztai élettel, pusztai hangulattal kapcsolatos különböző ügyességi feladatokban mérik össze tudásukat. Mindenki megmutathatja, hogy ki a legény a gáton :)

A program üzenete: Csapatban gondolkodva mindig könnyebb. Megfelelő kommunikációval, ügyességgel és szervezéssel győzelemre vihető a csapat, miközben feledhetetlen élménnyel és szórakozással viccesen elrugaszkodhatunk a mindennapi kötelezettségektől.

A résztvevőknek csapatokat alkotva, feladatokat kell teljesíteni. A tusa versenyszámai a résztvevők létszámának, életkorának megfelelően kerülnek összeállításra kimondott „pusztai” játékelemekből.

A verseny végén a csapatok által elért pontszámokat összesítik és kihirdetik a Pusztaolimpia győztesét. A verseny lényege nem kimondottan a győzelem, hanem a csapatban való gondolkodás ösztönzése.

A program időtartama: 1- 1,5 óra létszámtól függően
Javasolt résztvevői létszám: 10-200 főig

Amennyiben a program felkeltette érdeklődését, kérjen személyre szabott ajánlatot az Ön létszámához igazítva, az info@dayholiday.hu email címen!

További részletek>>
Egyéb csapatépítő programok>>