Első születésnapját ünnepli a Tisia Hotel

A Tisia Hotel & Spa**** Superior célja, hogy minden, náluk megszálló vendég elégedetten távozzon és Tiszaújváros a turizmus területén is elismert és örömmel látogatott hely legyen.  

Tiszaújváros kedvező földrajzi fekvése miatt összekapcsoló szerepet tölt be három nagyváros, Miskolc, Debrecen és Nyíregyháza között. Emellett a város fontos ipari és üzleti központ, a Sportparknak köszönhetően szerteágazó sportélettel és a Tiszaújvárosi Gyógy-és Strandfürdővel, amely az ország egyik legszínvonalasabb wellness komplexuma.

A szálloda sztenderd szobái és családbarát lakosztályai minden kényelmet megadnak, amit csak egy wellness hoteltől elvárunk - és még többet. Az olyan, alapvető kényelmi felszerelések mellett, mint az állítható klíma, a szélessávú wi-fi, az 50 colos LED tévé, a minibár vagy a széf, az apró figyelmességekre is gondoltak. Ilyen például a víz-, a tea és vízforraló bekészítés, a praktikus íróasztal és a minőségi piperecikkek.

Évzáró rendezvények kiváló helyszíne a Tisia Hotel & Spa
A szálloda első emeleten található 450 négyzetméteres rendezvényhelyszíne saját ruhatárral és a kávészünetek lebonyolítására tökéletesen alkalmas előtérrel is rendelkezik. A színházszerűen 245 fő befogadására alkalmas Tisza terem mellett 3 szekcióterem, éttermi különterem, télikert és újdonságként fedett, fűtött, terasz is várja a rendezvényeket.

A teljes rendezvénykapacitás természetes fénnyel megvilágított, ugyanakkor tökéletesen sötétíthető. Mindenhol gyors, szélessávú wi-fi elérés biztosított valamennyi résztvevő számára. A termek beépített hangosítással, vászonnal és projektorral, valamint további technikai eszközökkel felszereltek. Az ajánlatkéréstől a rendezvény zárásáig tapasztalt és jól képzett csapat segíti a szervezők munkáját, akik az ajánlatot mindig a felmerülő igények szerint állítják össze.

A Tisia Hotel egyik legnagyobb büszkesége a gasztronómiai kiválóság: a kreatív szakácsok különleges, mégis otthonos ízeket idéző fogásokat készítenek - mindig kiváló, általában helyi alapanyagokból.

Ételválasztékának köszönhetően a Tisia kiemelkedik a környéken elérhető rendezvényhelyszínek közül! Menüajánlataikat mindig a hagyományokat és az egészséges étkezés szempontjait figyelembe véve állítják össze, sőt egy kis különleges csavart is visznek a választékba. A frissesség és a helyi alapanyagok használata a Tisia Hotelben alapvető!

A decemberi időszakban – létszámtól függően - karácsonyi büfémenüvel vagy három- illetve négyfogásos tányérszervizes menüvel és exkluzív karácsonyi dekorációval várják üzleti partnereiket. Kérje ajánlatunkat az info@dayholiday.hu email címen!

Miért érdemes a Tisia Hotelt választani?

  • 450 m2 rendezvénykapacitás, 220 fő részére
  • Elegáns, inspiráló környezet
  • 8 helyszín, variálható berendezéssel
  • Ruhatár, 190 m2-es kiállítótér
  • Profi csapat
  • Modern technika
  • Különleges gasztronómiai kínálat
  • Természetes fény, helyileg állítható klíma, szélessávú wi-fi minden teremben
  • 99 modern, exkluzív berendezésű szoba, 6 szobakategória
  • Egyszerű, jó megközelíthetőség, ingyenes parkolás a szállóvendégek részére
  • Mozgáskorlátozottak számára is járható épület

A szabadidős vendégeknek már elérhető az év végi, ünnepi időszak programja. Pihenjék ki a Tisia Hotelben az év fáradalmait!
Aktuális programok>>