Egy napig bárki ingyen lehet turista Budapesten

Segway, tuktuk, bringázás - ingyenes és kedvezményes programokkal vár mindenkit a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ a Turizmus Világnapján, szeptember 27-én. 

Segway, TukTuk, bringázás - ingyenes és kedvezményes programokkal vár mindenkit a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ a Turizmus Világnapján. Az ENSZ Turisztikai Világszervezetének (UNWTO) kezdeményezésére a turisztikai ágazat 1980 óta minden évben szeptember 27-én ünnepli a Turizmus Világnapját.

Ennek alkalmából a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ (BFTK) rendhagyó turisztikai nyílt napot szervez, ahol minden érdeklődő egy turista szemével fedezheti fel Budapest látványosságait, legújabb attrakcióit és kulturális értékeit.

Szeretné jobban megismerni Budapestet? Szeretné kipróbálni, hogy milyen egy TukTukkal, segwayjel keresztülszelni a várost, vagy hogy hogyan lehet kiszabadulni egy bunkerből? Érdekli a Műcsarnok, a Mai Manó Ház, a Capa Központ, a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum, a Pesti Vigadó vagy a Dorottya Diamond Palota valamelyik kiállítása? Kíváncsi Budapest híres fürdői, a Sissi kedvenc kastélyában található Pálmaház vagy a Vigadó titkaira?

A Turizmus Világnapjáról, programjairól bővebben a Turizmus Online oldalán olvashat>>

Forrás: Turizmusonline.hu