Egész nyáron ragyog a Balaton legfényesebb csillaga!

A májusi nyitás óta megannyi csodás rendezvénynek és konferenciának adott otthont a keszthelyi Sirius Hotel.

Egy csapatépítő program kiegészítő eleme a 7 medencével és 10 szaunaattrakcióval rendelkező exkluzív Spa Essence világ, mely tökéletes helyszínnek bizonyul ahhoz, hogy a hétköznapokból kizökkenve megleljük saját lelki békénket. 

Testi és lelki feltöltődés elengedhetetlen eleme egy beauty vagy egy masszázs kezelés, melyek közül a vendégek kedvük szerint válogathatnak. Legyen szó egy illóolajos aromamasszázsról vagy egy frissítő arckezelésről, a kollegák kezei közül mindenki kicserélve távozik. A külső, panorámás szauna ház a maga csodálatos balatoni panorámájával vitathatatlanul az egyik kedvenc helyszín két meeting között. 

A szórakoztató percekért sem kell messzire menni, hiszen a szálloda Fun Corner szórakoztató részlege csupa izgalmas lehetőséget rejt. Billiárd, csocsó, léghoki, darts vagy éppen egy ping-pong bajnokságra nevezne be? Unalmas perce garantáltan nem lesz!

Minden sikeres konferencia indító momentuma egy ízletes, széles választékú kávészünet. Ha pedig szeretné lenyűgözni a rendezvénye résztvevőit, válassza az a'la carte étlap ízletes fogásait. A SunRise étterem a'la carte kínálata a francia konyha klasszikus hagyományaira építkezik, amit modern konyhatechnológiával és a magyar konyha klasszikus stílusjegyeivel egészítettek ki, így létrehozva egy tökéletes kompozíciót, amely követi a tradíciókat de elismeri az újdonságokat is.

A szálloda közkedvelt helyszíne a Capella bár, ahol egy tartalmas meeting után egy habos kávét szürcsölve, vagy éppen egy zamatos bort ízlelgetve lehet megtárgyalni a következő negyedév elvárásait. Egész évben szezonális koktélokkal kedveskednek a vendégeknek, hogy még jobb hangulatban teljen a csapatépítés minden pillanata.

Egy teljesen új, modern környezetben mindig inspirálóbbak a gondolatok, és a felfrissülés is még pihentetőbb.

Kérje ajánlatunkat az info@dayholiday.hu email címen!