Díjat nyert a Mercure Budapest Castle Hill étterme

A közelmúltban díjat nyert a Mercure Budapest Castle Hill szálloda The Station Étterme a DiningCity Országos Étterem Hét rendezvénysorozat keretében zajló megmérettetésen.

A március 17-27. között megrendezett XXI. DiningCity Országos Étterem Héten összesen 114 résztvevő étteremben próbálhattak ki a vendégek különleges, háromfogásos menü ajánlatokat, majd feltölthették véleményüket a DiningCity étteremajánló weboldalára. A szavazás március 31-én zárult, a beérkezett 2628 értékelés alapján több kategóriában hirdették ki az idei tavaszi Étterem Hét legjobb éttermeit. A Budapesti lista 4.900 Ft-os Prémium kategóriájában nyert első helyezést a The Station Étterem csapata, amely két évvel ezelőtt szintén hazavihette a kategória első díját.

„Törekszünk a komplex éttermi élmény megvalósítására, bemutatva alapanyagokat, készítési módokat vagy a fogások eredetét. A The Station eszmeiség négy pillére: Bisztró, Egészségtudatos, Magyaros, Grill. Ezeket ötvözzük tematikus és szezonális ajánlatainkkal, bátran tovább gondolva nemzetközi klasszikusokat is.” – írta a szálloda közleményében.  A kategória második helyezettje a Salaam Bombay indiai étterem, harmadik helyezettje pedig a Jardinette Kertvendéglő lett.

A verseny további kategóriáiról, díjazottjáról az Étterem kóstoló blogon olvasható el a teljes cikk.

Fotó: Hajas Viktor /F&B manager/, Asztalos Gergely /F&B supervisor/, Szathmáry Dániel /executive chef/ és a The Station csapata