Díjat nyert a Hotel Residence Ózon

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége a Magyar Turizmus Zrt. együttműködésével 2015-ben harmadszor is kiírta az „Év Szállodája” pályázatot, amelyre 21 darab, öt-, négy- és háromcsillagos szálloda jelentke...

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége a Magyar Turizmus Zrt. együttműködésével 2015-ben harmadszor is kiírta az „Év Szállodája” pályázatot, amelyre 21 darab, öt-, négy- és háromcsillagos szálloda jelentkezett és nyújtotta be pályázatát. Az ünnepélyes eredményhirdetésre január 22-én a Budapest Hilton Szálloda Báltermében került sor.

Az Év Szállodája címet 4* vidéki kategóriában a Hotel Residence Ózon nyerte el. A pontozás keretében a zsűri értékelte a magas üzemelési színvonalat, a piaci részesedést és növekedést, a vendégek elégedettségét, a minőséget, a személyzet oktatását és elégedettségét és a társadalmi felelősségvállalást is. A zsűri egyúttal külön értékelte a szenvedélyt, az elhivatottságot, ahogy a nyertes szállodák a vendégeknek tökéletes figyelmet, jó közérzetet, élményt kívántak teremteni.

A Hotel Residence szállodák tulajdonosa Hoffmann Henrik elmondta, hogy: „Nagy öröm számunkra, hogy az elmúlt évek áldozatos munkájának, valamint szolgáltatásaink folyamatos bővítésének és nem utolsó sorban szállodánk csodálatos elhelyezkedésének köszönhetően elnyertük a hazai szakma legmagasabb kitüntetését, az Év Szállodája címet. Az elismerés azt mutatja, hogy jó úton haladunk. Célunk az, hogy a jövőben még magasabb színvonalon szolgálhassuk ki vendégeinket, céges partnereinket.”

Hotel Residence ÓzonA Residence Ózon****superior Conference & Wellness Hotel Észak-Magyarországon a Mátra hegység szívében, a Kékestető közelében található. A régió turisztikailag Budapest és a Balaton után az ország legnépszerűbb és legismertebb területei közé tartozik. Természeti adottságaival, friss levegőjével, szubalpin klímájával, szórakoztató turisztikai termékeivel, kulturális látnivalóival óriási kínálati palettát nyújt az ide érkezőknek egész évben.

A hotel vezetősége elkötelezett a természet megóvása terén, így a lehető legtöbb és legsokoldalúbb környezetbarát megoldást kívánta bevezetni a Residence Ózon működtetésére. A szállodát már a felújításakor egyedülállónak tervezték a környezetbarát technológiák terén, hiszen a teljes komplexum hőenergia ellátását kizárólag megújuló energiaforrásokra alapozták.

A szálloda különlegessége még, a kétszintes wellness-és szaunavilág, amely úszásra is alkalmas kül- és beltéri élmény medencéket (sodró folyosó, gejzírek, légágyak, nyakzuhany és buzgárok) kínál, a teljes testi-lelki felfrissülésre vágyó vendégek részére.