Danubius Hotel Helia****: Konferenciában kiváló

Magyarország legjobb négycsillagos budapesti konferencia szállodája 2017-ben a Danubius Hotel HELIA**** lett.

Az idei Aranynap-díj átadáson Magyarország legjobb négycsillagos budapesti konferencia szállodája 2017-ben a Danubius Hotel HELIA**** lett. Kérdéseinkre Galambos Gergely sales manager válaszolt.

  • Hány és milyen szobával rendelkezik a szálloda?
  • A Danubius Hotel Helia 6 szobaszinten összesen 262 szobával várja vendégeit. Az épület különleges struktúrájának köszönhetően a szobáink kétharmada gyönyörű dunai panorámával rendelkezik. Szobatípusainkat tekintve Standard, Superior, Superior Plus és Apartman kategória áll rendelkezésre, ám emellett a mozgásában korlátozott vendégeink igényeit is ki tudjuk elégíteni.
  • Milyen éttermi kínálattal rendelkeznek?
  • Jupiter éttermünk 350 fő ültetésére alkalmas. Kínálatunkban a magyar ételek mellett a legnépszerűbb nemzetközi fogások is megtalálhatóak. A lobby felújításával a korábbi kávéházat is átpozícionáltuk, az új vendéglátó egység a Yellow Bistro&Bar nevet viseli, melyhez a hangulathoz illő menüsor párosul.
  • Tavaly megújult a szálloda konferenciaszintje. Mit nyertek ezzel a beruházással?
  • A 2017-ben átadott, teljesen felújított konferenciaszint modern technikai megoldásaival mindenre találunk megoldást. Rendezvénytermeink egy szinten találhatóak, minden termünk természetes napfényű. Kapacitás tekintetében a 4-6 fős meetingtől kezdve a Helia termünkben akár 350-400 fő széksoros ültetésére is van lehetőség. A magas színvonalú technikai hátteret a Danubius AV (AudioVisual) szakemberei biztosítják a helyszínen.
  • Mi különbözteti meg az Önök szállodáját más budapesti ****os szállodától? 
  • A szálloda nagy befogadóképessége mellett modern konferenciaszinttel és wellness-központtal rendelkezik. A rendezvények szervezésében szakképzett és tapasztalt munkatársaink mindenben partnereink rendelkezésére állnak, ami garancia a sikerre. Wellness részlegünkön négy medencével, kétszintes Premier Fitness edzőteremmel, szaunával, gőzkabinnal, sóbarlanggal, valamint masszázsok és fürdők széles választékával várjuk vendégeinket. A Jupiter étterem és a megújult Yellow Bistro&Bar gasztronómiai sokszínűségéről Tóth Zoltán Executive Chef gondoskodik.