Csapatépítő tréningek, indoor–outdoor rendezvény helyszínek

Önök számára is fontos, hogy a meetingeken túl munkatársai el tudják engedni magukat céges körülmények között?

Eljött az ideje egy eseménydús és emlékezetes csapatépítőnek? Az ETO PARK HOTEL****superior Business &Stadium kiválóan alkalmas különböző beltéri, illetve kültéri tréningek megrendezésére. Itt a kényelem és a komfort áll az első helyen, így a fárasztó eseménysorozat ideje alatt étkezési- és szálláslehetőséget is kínál a szálloda. Garantálják, hogy teljes körű szolgáltatásaiknak köszönhetően unalmas pillanatban nem lesz részük!

A rendezvény- és konferenciatermek több száz fő befogadására alkalmasak, így a nagy létszám sem jelent problémát.

  • Minden terem a legmodernebb audiovizuális technikával rendelkezik, melynek köszönhetően a rendezvényt még színesebbé és érdekesebbé lehet varázsolni.
  • A 10 rendezvényterem nagyobb és kisebb társaságok befogadására is alkalmas, a berendezést az Önök igényei szerint alakítják ki, a természetes megvilágítás, sötétítés, klíma, valamint Wi-Fi minden teremben garantált.
  • A 400 m2 -es oszlop nélküli ARRABONA Bálterem két egyenlő részre osztható, belmagasságának és kialakításának köszönhetően kifejezetten alkalmas elegáns rendezvények, nagyobb létszámú társaságok befogadására.
  • A parkoló is otthont adott már pár céges játéknak, így a kültéri szórakozás is garantált.
  • Amennyiben a csapat szívének kedves egy külsős játék, nem zárkóznak el annak behozatalától.

A fárasztó események között a NARRABO étterem várja a vendégeket változatos magyar és nemzetközi fogásokkal, ételallergia esetén allergénmentes menüvel. Biztos lehet benne, hogy vendégeinek ízletes és változatos fogásokban lesz részük!

Az este folyamán kötetlen beszélgetésre alkalmas a TEMPESTAS BAR, ahol széles italválasztékkal és megannyi italkülönlegességgel, valamint snack kínálattal várják a vendégeket.

Látogassanak el az ETO PARK HOTEL****superior Business &Stadium-ba és válasszák a kitűnő szolgáltatásokat, erősítsék meg munkatársaikkal való kapcsolatukat exkluzív körülmények között!

Kérje ajánlatunkat az info@dayholiday.hu email címen!