Csapatépítés az ország legszebb pontján

Tartsa csapatépítő rendezvényét az ország legszebb pontján, a Mátra lankás erdeiben, csodás kilátással a Kékestetőre! 

Itt a tavasz, a kültéri csapatépítő programok időszaka!

A Hotel Ózon tapasztalt, nagy helyismerettel rendelkező rendezvényszervezői a céloknak, vezetői elvárásoknak és a csapat összetételének megfelelő testreszabott, corporate elemekkel és feladatokkal is megtűzdelt csapatépítést állítanak össze úgy, hogy minden résztvevő maradandó élményekkel gazdagodjon a program során.

Ha Mátra, akkor túrák a zöldben!

A természet szinte bekopogtat a szálloda ajtaján, az ősfás park felső kapuján a Sárga Turistaútvonalon közvetlenül elérhető akár az ország legmagasabb pontja, a Kékestető is! A túravezetők útvonalai a legszebb kilátópontokat, forrásokat, vadcsapásokat érintik. Szilvia megosztja tudását az erdő-mező lakóiról, szokásaikról és a helyi történetekről. A résztvevők kortól-nemtől függetlenül lelkesen térnek vissza a hosszabb vagy rövidebb, kellemesen fárasztó vagy könnyed túrákról!

Infinity by Hotel Ózon – a végtelen lehetőségek új helyszíne

Márciusban nyit a legújabb helyszín: az Infinity by Hotel Ózon étterem, az Infinity medence partján. A lélegzetelállító panoráma, az elegáns vendégtér, a nyitott látványkonyha mind tökéletessé teszik a helyszínt nemcsak élelmiszeripari termékbemutatókra, de játékokkal tűzdelt közös főzésekre és főzőtanfolyamokra is. Számtalan lehetőség várja a résztvevőket: barbecue sütés a szálloda séfjével, az ázsiai konyha remekei Srí Lanka-i szakácsokkal, igazi olasz pizza sütés, házi tészta készítés Gianni-val, vidám dzsembori Lázár séffel! A főzős programok után természetesen nem maradhat el a közös falatozás, mely az Infinity medence partján, kényelmes pamlagokon, csodás kilátással, színpompás koktélokkal zárja a programot.

Valósítsa meg álom rendezvényét az Ózon Hotelben! Kérje árajánlatunkat az info@dayholiday.hu email címen!