Csapatépítés a Z generációval

Manapság már nincs olyan vezető, aki ne találkozott volna munkája során Z generációs alkalmazottal. Nekik szól a Greenfield Hotel Golf & Spa ajánlata.

A Z generáció az, akik körül a világban, a munkába állásuk óta folyamatosan történik valami, először a COVID járvány majd a háborús helyzet ingatta meg a napjaikat. Életükre számos tényező gyakorolt hatást, számukra az egészség, a munkavállalói jólét, a munka és a magánélet egyensúlya a legfontosabb.

De kik ők, és hogyan tudjuk egy szállodai programmal motiválni őket? Megfelelő helyszín lehet-e számukra a Greenfield Hotel Golf & Spa szálloda? 

A Mercer Marsh Benefits – Health on Demand 2023-as globális felmérésében közel 18 ezer Z generációs munkavállaló vett részt. A kutatás szerint a generáció több mint fele stresszesnek éli meg a napjait és mivel ők válnak a jövő vezetőivé, el kell kerülnünk, hogy ideje korán kiégjenek. 

Lelkesedésük növelésére ütemezett csapatépítők, munkahelyi wellbeing és olyan programok alkalmazhatók, melyek támogatják a szervezetfejlesztési törekvéseket. Közel áll a Z generációhoz a játékok világa, a digitalizációs megoldások, szívesen bújnak nyomozók, kalózok, szuperhősök bőrébe. A Greenfield Hotel Golf & Spa szállodát körülvevő 100 hektárnyi zöld területen, a 3500 négyzetméteres wellness és szaunavilágában teret nyernek a generáció egészségmegőrző törekvései, de ezen kívül számos alternatíva áll rendelkezésre, mint a kitelepült szabadulószoba, vagy az egy perc és nyersz játékok. Jó lehetőséget kínálnak a kincskereső játékok, a kreatív problémamegoldásra épülő csapatépítők, mint a Hollywoodi filmforgatás, vagy a LEGO építő játékok. Az irodai wellbeing erősítésében segíthetnek az irodai jógaórák, megmutatva, hogy hogyan csökkentsük a stresszt és űzzük el néhány mozdulattal a hát és derékfájást. 

A csapatépítés fontos eszköz a generációs különbségek elhalványítására. A tapasztalatcsere pedig csak növeli ennek értékét, ha a babyboomer vagy az X és Y tagjaitól tanulhat golfos fogásokat, bowling technikákat, billiárd és darts trükköket a Z generáció. Erre kiválóan alkalmas a szálloda golfpályája, vagy a vadonatúj Chill&Fun Club, amely kizárólagosan is bérelhető a rendezvény részvevői számára. Ez nem csupán egy, a feloldódásra alkalmas közösségi helyszín, de egy igazi felnőtt „játszótér”, mely színeivel, modern berendezési struktúrájával a közös buli központja lehet. Itt igazán tartalmasan és kötöttségek nélkül kapcsolódhat ki minden korosztály. A helyszínen önálló egységként megnyitható bár tovább emeli az este színvonalát. 

Ajánlatkérését az info@dayholiday.hu címen várjuk!