Céges csapatépítő élményfőzés 4*-os környezetben Hévízen

Úgy érzi, ráférne csapatára egy felszabadító, közös program? Jöjjenek el a hévízi Hotel Európa Fit****superior élménykonyhájába, és vegyenek részt egy jó hangulatú élményfőzésen!

A jó ízek és közös élmények összehozzák az embereket! Így gondolják ezt Hévízen, a négycsillagos Hotel Európa Fit****superior-ban, ahol létrehozták a FitKitchen tematikus élménykonyhát, hogy a szálloda séfjei segítségével, jó hangulatban a főzés örömével és használható tudással gazdagodjanak a résztvevők. 

Ha igazán jó csapatépítő helyszínt és programot keres, akkor a legjobb helyen jár, hiszen a szállodai wellness- és konferenciaélmények mellett a legkorszerűbb konyhai eszközökkel, és színes gasztrotematikával várják. Az élménykonyhában rendszeresen szerveznek sütő-főző programokat és workshopokat, így volt már sushi, steak, kenyérkészítő vagy éppen macaron workshop, de a zalai finomságokkal is megismerkedhettek a résztvevők. A főzések alkalmával igazi műhelymunka keretében főzhet-süthet együtt kollégáival, közös élményeket, maradandó emlékeket szerezve a résztvevő csapat számára.

A szálloda konferenciaszárnnyal is rendelkezik, ahol 2 különböző méretű, jól felszerelt, modern terem található. A rendezvények szüneteiben a helyi konyha bőséges választéka nyújt gasztronómiai élvezeteket akár egy kávészünet, akár komplett főétkezés keretében.

A csapatépítés nem is lenne igazi wellness élmények nélkül! Relaxáljanak az új kültéri, egész évben üzemelő fedett gyógyvizes medencékben, ússzanak kedvükre a kültéri és beltéri úszómedencékben, próbálják ki az élménymedencét, jakuzzit, vagy vegyenek részt a vezetett szaunaszeánszok egyikén!

Vadonatúj, tágas deluxe szobák, kényelmes kétágyas szobák, exkluzív kétlégterű lakosztályok közül választhatnak.  

Ha egy remek csapatépítő programot keres, ahol közösen kreatívan alkothatnak, mellette pedig adott a szabadidő, a wellness, a gasztronómiai élmények és egy remek hely a pihenésre, akkor próbálja ki csapatával a cégek számára kitalált élményfőző programot a FitKitchen Főzőiskolában! Kiváló környezet, közösségépítés és időtálló tudás a konyhaművészet terén!

Kérje ajánlatunkat az info@dayholiday.hu e-mail címen!