Bemutatta új szállodamárkáját a Hilton

A Hilton bemutatta új, stúdióapartman stílusú, hosszabb tartózkodásra alkalmas szállodamárkáját, a LivSmart Studios by Hiltont. 

A LivSmart Studios a hosszabb, 20 vagy annál is több éjszakás tartózkodásra vágyó vendégek számára készült, és a koncepció bejelentése óta eltelt mindössze hat hónap alatt óriási érdeklődést váltott ki a tulajdonosok és fejlesztők részéről. A márka már több mint 350 aláírt szerződéssel rendelkezik.

A hosszútávú tartózkodásokhoz a LivSmart Studios szállodák kialakítása is alkalmazkodik. A szálláshelyek grillel, közös tűzrakóhellyel és kényelmes kültéri ülőhelyekkel is rendelkeznek majd, hogy a vendégek valóban otthon érezhessék magukat. Az apartmanok bőséges tárolóhellyel, hatékony szekrénykialakítással és mozgatható, többfunkciós bútorokkal rendelkeznek majd, amelyek lehetővé teszik, hogy a teret munka- és pihenőhelyként is használhassák. A konyhák teljesen gépiesítettek, hűtőszekrény, főzőlap, mikrohullámú sütő és mosogatógép is megtalálható bennük.

A lobby-élmény sem lesz hagyományos a márkához tartozó egységek szálláshelyein. A tágas fogadótérben a recepciótól egészen a fitnesz- és mosodai részlegekig el lehet majd látni, valamint egy kisebb bolt is helyet kap bennük.

A márka első szállodája az Indiana állambeli Kokomóban épül, és várhatóan 2024 nyarán nyitja meg kapuit a vendégek előtt 137 szobával – írja a TravelDailyNews cikke alapján a turizmus.com.

Forrás: turizmus.com