Az ország második legnagyobb széfterme egy szállodában lesz

Szeptemberben nyílt meg Budapest 13. kerületében a Hotel Foldana négycsillagos, 26 szobás szállodája és 25 lakásos apartmanháza, amelynek teljes belső tereit a törökországi Watan Design álmodta és valósította meg.

A vendégek kikapcsolódásához hozzájárul a szálloda saját fitneszterme, de a sportolni vágyók a környékén is számos sportolási lehetőséget találnak. Akiket inkább a környezeti és kulturális értékek vonzanak, alig pár száz métert megtéve eljuthatnak a Városligetbe, amely több világhírű nevezetességnek is otthont ad.

A hotelfejlesztés célcsoportja az üzleti utazók, de emellett a családosokra is gondoltak, akik számára komplett, kényelmesen berendezett családi szobákat alakítottak ki.

A ház különlegessége a 2024. január 1-jén megnyíló széfterem az épület –2. szintjén. A 200 négyzetméteren kialakított 4000 rekeszes széfterem a Magyar Nemzeti Bank széftermét követően a legnagyobb és legbiztonságosabb lesz az országban, magánszemélyek számára hozzák létre.

A Foldana és a Watan Design közötti üzleti kapcsolat apropóján villásreggelivel egybekötött látogatásra érkezett a szállodába Törökország Budapesti rendkívüli és meghatalmazott nagykövete, Gülşen Karanis Ekşioğlu és kísérete, akit Balla Róbert, a Foldana Group cégvezetője fogadott. A Watan Design közép-európai referencia szállodájává választotta a Hotel Foldanát.

A találkozón a magyar-török gazdasági kapcsolatok aktuális helyzetének a megvitatása mellett szóba került a Foldana török piacon történő szerepvállalásának lehetősége is.

Forrás: turizmus.com