Az igazán egyedi és sokoldalú rendezvényhelyszín

Egy nagyobb rendezvény megtervezésekor a megfelelő helyszín kiválasztása kulcsfontosságú, vallja a Caramell Premium Resort csapata.

A konferenciaszállodák népszerűsége az évek előrehaladtával egyre csak növekszik, hiszen ezeken a helyeken bőséges teret kínálnak a megbeszélésekhez, csapatépítéshez, konferenciákhoz – és az ezekhez szükséges technikával is rendelkeznek. 

Legyen az gálavacsora, kongresszus, csapatépítő, kiállítás, bankett, esküvő – a Caramell Premium Resort****superior minden esetben ideális választás.

Az idén 18 éves komplexum az eltelt csaknem két évtizedben több ezer rendezvénynek adott már otthont: a 10 fős konzultációktól kezdve egészen a 600 fős konferenciáig, mindenféle program megfordult már a Caramellben. A sokéves tapasztalat alapján pedig a rendezvényszervezők minden igényt kielégítően találnak megoldást a kérésekre, esetleges problémákra. 

A hangulat, a professzionális technika és a minőségi vendéglátás mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a fontos szakmai események betöltsék küldetésüket, valamint hosszútávú élményt nyújtsanak a munkatársaknak és a partnereknek. 

A még igényre szabottabb élmény érdekében a helyszínek is sokrétűek a Caramellben: a resort 700 fő befogadóképességű konferenciakomplexummal, három szekcionálható konferenciateremmel rendelkezik. A munkát modern technika, természetes fény és klíma teszi teljessé. A konferencia-épületszárny földszintjén à la carte étterem, bár és bowling működik, az üzleti megbeszéléseket wellness szolgáltatások, preventív egészségügyi kezelések teszik teljessé. 

Színvonalas, egyediségre törekvő gasztronómiai ajánlatokkal várják partnereiket kávészünetre, állófogadásra és ültetett gálavacsorára egyaránt, de az üzleti reggeli vagy a szabadtéri grillezés sem akadály. 

Ami pedig igazán egyedivé teszi a Caramell Premium Resort****superior-t, az a Kristály Torony Kalandpark a szálloda közvetlen szomszédságában, ahol szintén rengeteg lehetőség áll rendelkezésre a munka melletti kikapcsolódáshoz, a közösség erősítéséhez.

Kültéri rendezvényhelyszínként minden lehetőség megvan arra, hogy minél különlegesebb és sokszínűbb legyen a rendezvény. A Kalandpark egészen márciustól október végéig remek helyszínként szolgál egyedi események megtartására, ahol egy igazán különleges atmoszféra várja az idelátogatókat. A nagy és változatos környezetnek köszönhetően megtarthatók izgalmas termékbemutatók, workshopok, vagy akár sportrendezvények is. 

A Caramell Premium Resort****superior a korszerű kényelem és a holisztikus harmónia találkozási pontja. Fedezze fel Ön is, kérje ajánlatunkat az info@dayholiday.hu email címen!